Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal
Kilépés
Kilépés
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
450 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 450 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Dóczi Ákos, apa

2019. szeptember

...fiamnak az érettségi évében vásároltuk meg a 12-es anyagot, és az érettségi felkészítést a 2018-2019-es tanévben.
Félévkor megbukott, és az anyag rendszeres használatát követően, 3-asra érettségizett, amiért ezúton is hálásak vagyunk, és köszönjük. Igazán remekül összeállított anyagot kaptunk...

Zsuzsanna

2019. július

Köszönjük az eddigi segítséget!
Fiamnak az érettségi és a felvételi is sikerült, mely nem jöhetett volna létre a Matek Oázis nélkül! Mindenkinek ajánlom a programot!
Még egyszer köszönöm és remélem minél többen választják a Matek Oázist mert nekünk is működött!

Sleisz Levente

2019. július

Köszönöm a színvonalas videókat, magyarázatokat. Sokat segítettek.

Levente

2019 július

Minden nagyon tetszett. Az érthető, világos magyarázatok, a követhető levezetések... Ajánlom mindenkinek, aki nem szeretne egyedül bajlódni, hogy hogyan készüljön a matekérettségire.

Lívia

2019 július

Gyermekem 11. évfolyamos. Eddig alulról súroltuk a 2-est. Minden alkalommal. A matematika tanárja szerint nem biztos, hogy meglesz az érettségi. Nagyjából egy hónapot tudott a Matek oázissal készülni a próbaérettségire. Az eredmény 3-as lett. Nem akartunk hinni a szemünknek!

Mili

2019 június

A matekoázis oldalát akkor kezdtem használni, mikor 11.ben új matek tanárunk lett. Az ő magyarázatait nem igazán értettem, a videókat viszont igen. Egyre jobbak lettek az eredményeim, és a 2019-es matek érettségin-ami mindenki szerint nagyon nehéz volt, több tízezren petíciót írtak alá, hogy vigyék lejjebb a ponthatárokat- 92%-ot értem el!

Judit

2019 június

A legjobb azok közül amelyekkel eddig találkoztam. A magyarázat könnyen érthető, lefedi a tananyagot. A tesztek alapján valóban lemérhető, hogy milyen szinten sikerült elsajátítani a tananyagot. Könnyen elérhető az a témakör, amelyben hiányosságokat tapasztaltunk a gyakorló feladatlapok kitöltése során. Az eredmény szívet melengető, köszönjük. Emelt szintű érettségihez is örömmel vennénk egy ilyen tökéletes segítséget.

Molnár Katalin

2019 június

Nagyon sokat segített a Matek Oázis, soha sem voltam rossz matekból csak nagyon lusta. Az oldalon nagyon jól vannak összefoglalva a témakörök, egyszerűen és hatékonyan tudtam használni, pótolni a hiányosságaimat. 70-75 pontra számítottam, végül 84 lett, mindenkinek csak ajánlani tudom!

Gulyás Dávid (facebook)

2019. május

Gratulálok! Nagyszerű segítség volt nekem is az érettségi előtt, pedig csak áprilisban találtam rá. Szuper befektetés volt, mert érettségizni egyszer kell, de akkor jól Csak ajánlani tudom!

Nagy Ágnes, felnőtt diák

2018. július

Köszönöm szépen az eddigi segítséget az érettségihez! A csoportból az enyém lett a legjobb matek, köszönet érte! 45 éves vagyok ... biztos vagyok benne, hogy nagy segítség lesz mindenkinek a matek oázis!

Homoki-Nagy Simon

2018. július

Szeretném megkösszönni az ön és csapata munkáját.
1 éve tettem az érettségit akkor úgy hogy félevkor megbuktam,a semmiből érettségi előtt 2 héttel rátalálltam az oldalra. Ennek köszönhetően a 3 db 0 pontos próba érettségi után tudtam produkálni egy 41%-os érettségit. El se hittem.
Idén újra probálkoztam...
A matektanárom annyit mondott h megeszi a kalapját ha kettesnél jobbat írok...
Ehhez képest 70% lett mindössze 1 hónap tanulással, ezzel pedig felvételt nyertem egyetemre.
Hatalmas töréspontot jelentett megszeretni a matekot...
Sőt ráadásul mérnök hallgató lettem, így folytathatom az emelt résszel a tanulást, aminek nagyon örülök.
Egyszóval köszönöm!
Jöhet az integrálás és társai, és alig várom!

Weho Vivi

2018. június

Hogy sikerült a matek érettségid kérdésre adott válasza: "Szuperül!! A matekom 100%-os lett!!! Sokat segített a matekoázis."

Papp Róbert

2018. május

Kedves Bea,

en mar nem hasznalom, de amig hasznaltam, nagy segitsegemre volt! (...) 40 eves vagyok, soha nem ereztem magam hulyenek, csak lusta voltam vilag eletemben, kezdodott ez gyerekkorban..
3eve lehetoseget kaptam az USA-ban letelepedni, de kellett erettsegi. Elotte csak szakmunkaskepzo iskolat vegeztem. 10honapom volt megcsinalni az esti gimnaziumban a 4 evet, es utana leerettsegizni. Sokaknak a nyelv okoz nehezseget, nekem azzal szerencsem volt, mar korabban elkezdtem tanulni. A matematikat pedig, azt gondolom, inkabb megerteni kell, mint megtanulni. Felnott fejjel ez nem volt
nehez, foleg, hogy “jo helyre tevedtem”. Kerestem a “legokosabb” megoldast, es a weboldaladon ezt megtalaltam.
Szoval halas vagyok!

Juhos Ibolya

2018. május

Sikerült az érettségim, és ebben nagy részetek volt. Köszönöm, Matek Oázis!

Andráskó Petra, érettségiző

2018. május

...Lényegében sokkal több sikerült, mint amire számítottam. Nem éreztem nehéznek a feladatsort, azt hittem rosszabb lesz. A reggeli sms, amit kaptam az igazán jól esett, köszönöm ezt is. A videók is hasznosak voltak és sokat segítettek, ha azokat nem használom biztos fele ennyire se sikerül jól. Ugyan többet szerettem volna megnézni belőle, de nem volt rá kapacitásom sajnos. Köszönöm utólag ezt a rengeteg energiát, ami bele lett fektetve a videók elkészítésébe.

Kállai Dávid, érettségiző

2018. május

...ahogy nézegettem a nem hivatalos megoldásokat, 40% fölött leszek pár ponttal, hála a videóknak. Szóval köszönöm, tényleg hatékonyak voltak a videók!

Kormos Gábor, érettségiző

2018. május

Szerintem nem volt annyira nehéz. Volt pár rafkós, meg pepecselős rész a második feladatsorban, de az első az személyem szerint könnyű volt. A másodikban a dominós feladat volt szerintem a leginkább olyan feladat amin agyalni kellett többet, én azt hagytam ki. Viszont a videóknak köszönhetően rengeteg olyan feladat volt amiket régen még ha nagyon törtem volna magam akkor sem sikerültek volna, de most rutin feladatnak számítottak. Köszönjük, hogy ennyit gondoltok az érettségizőkre és a szíveteken hordjátok a sorsunkat!

Kis Máté, érettségiző

2018. május

Szia Bea! Elsőnek is, tudnod kell, hogy 2-3 körül mozogtam középsuliban matekból, nem számított nekem igazából, de azért küzdöttem vele mindig:D Sztem egy korrekt feladatlap volt a mai:) (...) Kíváncsian várom az eredményt!:) Köszönöm a videóidat és a sok motivációs üzenetedet, hasznosak voltak igazán!!

Válik Klaudia, érettségiző

2018. május

...köszönöm szépen a felkészítést, mert nagyon hasznosak a videók ,,,

Hegedűsné Szalai Ágnes

2017. november

Önöknek/Nektek köszönhetem, hogy felnőtt fejjel egy nagyon jó matematika érettségit sikerült tennem még 2009-ben. Valóban úgy gondolom, a "MatekMindenkinek" nélkül nem ment volna. Köszönöm (facebook)

Orbán Mária

2017. október

3-asra érettségiztem matekból a segítségével! És csak az utolsó évben használtam! Nagyon jó!!! (facebook)

Gulyás Dávid

2017. október

Én érettségi előtt 3 héttel találtam az oldalra és egy jegyet javított az érettségimen. Pont egy olyan anyagot értettem meg így, ami benne volt az érettségiben és sok pontot ért. Csak ajánlani tudom! (facebook)

Máté Renáta - 12

2017. augusztus

Nagyon köszönöm a segítségeteket,amit a múlt tanévben kaptam: 38 évesen 20 év kihagyás után, 3 gyermek mellett, közepes eredménnyel matek érettségiztem le 7 hónap felkészüléssel! Ez hatalmas sikerélmény a számomra! Ez idő alatt 1-2 matekórám volt az iskolában, így 99%-ban a Ti anyagotokkal készültem fel a vizsgára. Nagyon hatékony volt, nagyon hálás vagyok a munkátokért!!!!

Z. Balázs

2017. augusztus

Csodálatos az oldal, bárcsak minden olyan magyar diák ismerné és használhatná, aki rászorul.

Nóra

2017. július

Nagyon tudlak benneteket ajánlani.
A fiam "lusta", keveset használta az oldalatokat és még így is 3-as, majdnem 4-es lett az érettségije.
Közben kiderült, hogy 4. év végén nem 3-as lett (amire számítottunk), hanem 4-esre zárták le matekból. Kellemes csalódás volt.
Szerintem nagyon jók a videóitok.

Olivér, újraérettségiző

2017 június

Kiválóak a videók, el sem tudtam képzelni, hogy ennyit fognak segíteni. 2011-ben érettségiztem, akkor nem készültem, és 57% lett. Most a videókkal és korábbi tanárom segítségével 86% lett. Megfogadtam a tanácsokat az oldalon, és azokat a témaköröket néztem át, amiket ajánlottak. Ha nem számolok el egy egy feladatban még jobb is lehetett volna sokkal :) Köszönöm!