Köszönjük a visszajelzéseket!

Kedves Bea! Szeretném tudatni veled és a csapattal, hogy 57 évesen hármasra vizsgáztam matekból. Ez csak veletek volt lehetséges, köszönöm nektek!!

Murányi Ildikó2017. június

Gratulálok a videókhoz, számomra érthetőbbé tette a matematikát :)


Reiter Alexandra2017. május

Kedves Bea! Már túl vagyok az 50-en, de belevágtam az érettségibe. A matek nagy fejtörést okozott, rendkívül hiányosak voltak az ismereteim, és nagyon el voltam keseredve, amikor rátaláltam erre a csodálatos honlapra. Nem ragozom tovább, 43 pontos lett az érettségi tesztem, tehát 3-as, amit nagy mértékben NEKTEK köszönhetek! KÖSZÖNÖM!!!!!

Orbán Mária2017. május

Hálásan köszönöm, hogy önök vannak. 50 évesen vágtam bele, hogy megszerezzem az érettségit. A matek oázis segített hogy a matek sikerüljön. Köszönet érte.

Jandó Tünde2017. május

Hálásan köszönöm, hogy önök vannak. 50 évesen vágtam bele, hogy megszerezzem az érettségit. A matek oázis segített, hogy a matek sikerüljön. Köszönet érte.

Jandó Tünde2017. május

Kedves Bea!

Nagyon hálás vagyok, hogy itt készülhettem fel a matek érettségire! Szeretném megköszönni a reggeli sms-t is, nagyon bátorítóan hatott rám! :)
Millió köszönet mindenért!! :)
A feladatsor első része gördülékenyen ment, az idővel sem akadt gondom. Sőt találkoztam olyan feladattal ebben a részben, amire emlékeztem, hogy szó szerint előfordult az egyik videó során.
A második részben sem találtam meglepő feladattípust, mindössze egy sorozatos feladattal kellett többet bíbelődnöm.
Összességében nem éreztem nehéznek. A videókkal eltöltött gyakorlás révén már-már rutinossá lehetett válni az ilyen szintű feladatok megoldásában. Így nagyon köszönöm a sok segítséget, még egyszer! :)

Fanni2017. május

Szuper dolgot csináltak ezzel a weboldallal. Igaz még csak próba érettségit írtunk, de az eddigi ketteseimhez nem hittem volna, hogy jobb jegyre is képes vagyok, ám Önök segítettek ezt megcáfolni, ugyanis 4-es lett. Köszönöm!

Kovács Barbara2017. április

Már egy ideje aktívan használom a matek oázis portált. A felület könnyen kezelhető, barátságos, tetszenek a pihentető kommentek és nagyon is építő jellegűek. Szerintem szükség van rájuk. A hang nagyon szép tiszta, amikor fülessel hallgatom volt hogy kutyaugatást hallottam. De ez nem hátrány. Úgy éreztem, hogy nem egy gép oktat éppen, hanem tényleg egy ízig vérig tanárnő, és ahogy lenne órán is, kintről beszűrődnek a háttérzajok. Hangsúlyozom, nem vehető észre hangszórón keresztül! A feladatok szerintem nagyon profin fel vannak építve és a sokadik előny, hogy bármikor megállíthatom, visszaléphetek ha valami nem világos. Biztos tisztában van ezzel a tanulóbarát lehetőséggel, hiszen beleépítette. De tanuló szempontjából mégis többet ér.
Ha órát vennék akkor bárki is lenne, hiába próbálná másképp magyarázni a sokadik visszalépésnél, kérdezésnél a tanár is elfárad és a hangján hallható lesz a sikertelenség. Itt teljesen más, mert megint az a nyugodt kellemes hanghordozás fogad.
Voltam már jó pár oktatáson és szenvedtem a fősulin is a matek miatt, mint valami láthatatlan terhet cipeltem magammal ez idáig. Véletlenül találtam rá a weblapra és természetesen össze is hasonlítottam más cégekével. Utólag sem bántam meg döntésem, sőt!

Köszönhetem Önnek, önöknek, hogy nem ómenként vonszolom a matek hiányosságaimat! Végre hobbinak tekintem a matek tanulását és nem egy kötelezően rossz dolognak. És pont ezért hiányzik, ha nem tudok időt szakítani a tanulásra.

Bárhogyan legyen is a matek javító vizsgán, velem már sikerült megszerettetni a matekot.

Fogadja elismerésemet és jókívánságaimat!

Gulácsi Zoltán2017. április

Fiam is ezt használva a kettes-hármas jegyről ötösre váltott, és 88%-os érettségit írt, pedig csak egy évet használta, és akkor sem túl sokat.

Bartos Nóra Facebook2017. március

Sokan azt gondolják,hogy a matekot nem lehet megtanulni, ezekkel a tananyagokkal nemhogy megtanulod,de szerelmes is leszel a matekba :)

Nyári Gergő2017. március

33 évesen ősszel szeretném újraírni a matematika érettségimet. Vasárnap az ingyenes napon botlottam az oldalukba. Az egész napomat ezzel töltöttem. Fantasztikus, amit összeraktak. Gratulálok hozzá!

Felnőtt diák2017. február

Nagyon hálás vagyok a matekerettsegi.hu-ért, hiszen nekem eddig rengeteget segített, az ön oldala segített hozzá egy jó matematika érettségihez és ezután az Analízisen is könnyen átmentem az első félévben a Főiskolán.

Szikási Csaba2017. február

Nagyon hasznos volt minden, amivel a segítségemre voltatok!

Figeczki Bertalan2017. január

Facebook bejegyzés: "Nagyon klasz videók. Bátyám nagylánya tavaly ezekkel készült a felvételire. Nagyon bevált. Most néztem csak meg én is, bár ajánlották. Az ingyenes videót megcsináltuk. Eredményesen. Tetszik."

Turcsánné Végh Mária2017. január

Köszönöm, hogy 53 évesen hozzásegítettek csapatukkal a sikeres érettségihez! Áldott karácsonyt kívánok Önöknek!
(facebook bejegyzés)

Patkó Katalin (Tószeg)2016. december

Szeretnék köszönetet mondani. Nagyon hálás vagyok az oldanak,hiszen a kezembe tarthatom az érettségi bizonyítványomat. Sajnos májusban nem volt sikeres a matekérettségim, így pótérettségiznem kellett.

Sokan mondták, hogy tanár nélkül nem fog sikerülni. De volt tanárom az Önök csapata volt az én tanárom. Sose esett nehezemre leülni és megcsinálni a feladatokat, hiszen szuper tanárom volt. Nagyon szépen köszönöm.

Kovács Tamara2016. november

Én nekem nagyon kevés idő volt felkészülni a matek érettségire, de aztán mikor rátaláltam az oldalra, hihetetlenül gyorsan fejlődtem, emelt érettségit is tettem elég szép eredménnyel:) Már egyetemre járok, ahova elég jó matek kell, Bea nélkül nem ment volna :)

Petrovics Gábor2016. november

Matek gondolkodásom zéró volt, de segített a matek oázis, ajánlom mindenkinek, aki jobb eredményt akar elérni ! :)

Berényi Mária2016. november

Nem szerettem a matekot, mert nem értettem...mára ez már megváltozott, hála a matek oázisnak :)

Csikós Andrea2016. november

Nem fiatalon adtam a fejemet az érettségi megszerzésére - a matektól féltem a legjobban -, de ma már nagyon örülök, hogy megtettem ezt a lépést. Örülök, hogy mélyebben betekinthettem a matek rejtelmeibe! Önbizalmam csak nőtt ezáltal.

L. V. Ildikó2016. november

Végigcsináltam a matek érettségi felkészítő videókat. Augusztus végén kezdtem, és október közepén fejeztem be. Elmentem az idei októberi érettségire, aminek az eredményét most november 7-én tudtam meg.

Nagyon jól sikerült 97%-ot értem el.

Zubor Ciprián2016. november

Egy szó : IMÁDOM

Nagyon jó kis videók. Minden nap csinálom, és nagyon szeretem ezt a matekot.

Richard Stiban2016. október

Kedves Beáta,
Tavaly sikeresen javítottam a matek érettségimen az matekmindenkinek.hu segítségével.

Sziklási Csaba2016. szeptember

Először is szeretném kifezezni, hogy nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Levelezős gimisként és már nem éppen ifjúként próbálok leérettségizni, bár még csak 11-iknél tartok, s nem könnyű, de már félévkor is segített pár ingyenes videójuk. Most halasztott év végi vizsgákra készülök, s nagyon jókor jött ez a havidíjas előfizetésű lehetőség, mert sok lemaradásom volt, s ezt így még be tudtam préselni nagy családunk anyagi életébe is. Továbbra is sok sikert,örömöt, áldást kívánok munkájukra.

Fehérné D. Emma2016. augusztus

Kedves Matek Oázis!

Meglett az érettségi felkészítés eredménye, amiből 142 pont a matek.
Amit ezúton is köszönök!

Sajnos meg kell jegyeznem, hogy azóta ismerkedem az e-learning rendszerrel, de még mindig a MatekErettsegi a N°1, mind e-learning pedagógiai mind pedig technológiai szempontból. Sajnos.

Üdvözlettel,
Jenei Rajmund.

Jenei Rajmund2016. augusztus

Szeretném hálás köszönetemet kifejezni ennek az oldalnak! Matek érettségi előtt rengeteget néztem meg a videókat és csináltam a videóval együtt a példákat, nagyon sokat köszönhetek ezeknek a feladatoknak, és annak is, hogy mindenkire gondolonak ez az oldal alatt.
Legfőkképpen azért is szeretném megköszönni, mert a feladatok segítségével amik az interneten voltak (videók), sikeres matematika érettségit tudhatok magamévá! Nagyon sokat számított, hogy az érettségi előtt folyamatosan követtem az új oktató és magyarázó videókat és olyan apró dolgokat elsajátíthattam amit eddig a középiskolába nem!
Mindenkinek csak ajánlottam!

Nagyon hálás vagyok és köszönöm,

egy frissen érettségizett "diák"

F.Fanni 2016. június

Nagyon sokat segítettek a videók az érettségire való felkészülésben. Sosem voltam jó matekból, így már az is csoda, hogy annyi pontot össze tudtam szedni, hogy mehessek szóbelizni. Köszönöm!

Dudás Fanni2016. június

Szép Napot !
Van egy "happy enddel" végződő sztorim, amiben a matematika a főszereplő.
Szóval 2012-ben érettségiztem. 30%-os kettest értem el, aminek akkor "örültem", mert semmit nem készültem rá, de úgy átlagban egész középiskolában szökő évente próbáltam megoldani a matekból származó problémákat.

Majd 2014-ig egy gépész technikumot végeztem el, ami közben a fejembe ötlött, hogy miért ne mehetnék én is egyetemre, így jelentkeztem is a 2014-es érettségi matek részére, ami végül sajnos újfent nem sikerült. 31%-os kettest értem el. Kissé letaglózott a dolog, mert nem sikerült így az egyetemi felvételi sem. Ekkor már használtam az oldal matek csomagját, de a hiba ott volt, hogy a technikum mellett egyszerűen nem tudtam kellő módon elmélyíteni a tudásanyagot, aminek újfent meglett az "eredménye".

Mivel egy év "szünet" következett (mert feltett szándékom volt, hogy akkor is bekerülök egy egyetemre), elmentem a szakmámban dolgozni, közben elkezdtem a nyelvvizsgára is készülni + jött a matek.

Most nem bíztam a véletlenre, elmentem egy magántanárhoz is, valamint a MatekMindenkinek.hu csomagjában lévő összes videót legalább kétszer átgyakoroltam. Közben eljött a nagy nap, és egy 71%-os négyes eredményű matek érettségit sikerült írni.

Az egyik legnagyszerűbb pillanat volt, mert megmutattam a környezetemnek és magamnak is, hogy a kitartás és az akaraterő mire képes. Közben a nyelvvizsga is összejött és az egyetemi felvételi is, az Óbudai Egyetemre, mint gépészmérnök.

Azért írom ezt le, mert itt alappillér a matek, így tovább folytatódott a "harc". Az elején nagyon tartottam az egyetemi matektól. Egy előadáson sem értettem jóformán semmit, a gyakorlati órákon sem mindig jött össze már ott megérteni a dolgokat, így jött az otthoni felkészülés. Rengeteg éjfélbe húzódó matekozás meghozta az eredményét: sikerült a zh, majd a vizsga is, majd ugyanez megtörtént most tavasszal a tárgy második részénél is, ami az utolsó része volt a matematikának, így elmondhatom, hogy végül én "nyertem".

ui: a legdurvább dolog abba belegondolni, hogy pár éve még egy egyenlet rendezés is problémás volt, most meg deriválni, integrálni és differenciál egyenleteket oldani a világ legtermészetesebb dolga.

Üdvözlettel: Orosz Krisztián

Orosz Krisztián2016. június

Én nagyon rossz voltam matekból. A ti oldalatoknak köszönhetem, hogy 24,5 pontom lett.
Köszönöm, hogy vagytok.
Roland

Csanádi Roland2016. június

Meglett az eredményem, így megírom az én kis történetemet, hogy hogyan tudtam felkészülni az oldal segítségével :)
Én matekból sosem voltam jó, soha nem is érettem, és nem is szerettem, pedig titkon mindig is akartam. 2010-ben érettségiztem 26 pontos lett, igazából akkor estin jártam gimnáziumba, nappalin szakmunkásba, így nem a minőségre mentem, hanem csak hogy "görbüljön" :) . Viszont nagyon szeretnék diplomát, egyetemet végezni gazdasági szakon. Szeptemberben elhatároztam, hogy megvalósítom, és nekivágok, tudtam, hogy az első lépés a matekot újra írni és egy nyelvvizsga. Októberben megtaláltam az önök weboldalát, ami elsőre is nagyon szimpatikus volt, és az önök hozzáállása, segítőkészsége, az valami zseniális :) Így körülbelül október óta nem telt el úgy nap, hogy minimum 1-1,5 órát ne matekozzak, vagy legalábbis két kezemen megtudom számolni ezeket a napokat, természetesen mellette dolgoztam havi 210-220 órákat, sokszor hajnali 5kor keltem, hogy 7-ig tudjak tanulni. Ami meglepett és legjobban tetszett, hogy élveztem és értettem, és vártam, hogy matekozhassak, gyakoroljak. Az oldal felépítése nagyon jó, jól visz végig a fejezeteken. Februárra sikerült végig mennem az összes témán, teli írtam 5db A4-es spirál matekfüzetet, elfogyasztottam rengeteg ceruzát, és jöhetett csak az érettségik gyakorlása. Kitöltöttem az oldalon az összeset, és 2010-től 2015-ig az összeset kétszer :), és mikor jött a nagy nap nyugodtan felkészülve mentem megírni az érettségit. Az eredményem pedig 77%-os lett, és a legtöbb hibát figyelmetlenségből követtem el sajnos, nem azért mert nem tudtam...Üdvözlettel: egy újra lelkes diák :)

Sziklási Csaba2016. május

Nagyon sok kérdőjel volt a fejemben, rengeteg talánnal voltam tele a matekkal kapcsolatban. Még érettségi előtt vasárnap este ajánlotta egyik barátom az oldalatokat. Meg kell, hogy mondjam, miután megnéztem néhány videótokat, nagyon sajnáltam, hogy nem kaptam előbb infót rólatok. Rengeteget segített. Mindent megértettem, amire szükségem volt! Nagyon köszi, hogy időt, energiát fordítotok arra, hogy másoknak segítsetek!

Szentesi Csenge2016. május

Kedves Matekoázis Team! :)

Igazából nem is tudom,hogy hol kezdjem. Tavaly nyáron, - tudván, hogy idén májusban érettségizem -, már mindenhol szóba jött az, hogy mi lesz velem az érettségin. A humán tantárgyakkal semmi gondom nem volt soha, így azoktól már akkor sem tartottam annyira. A választott tantárgyaim is ehhez a körhöz tartoznak, szóval tudtam magamban (és a közeli szeretteim is), hogy egy tantárgy foghat ki majd rajtam, az pedig az elkerülhetetlen matek.

Soha sem szerettem, mivel soha sem voltam belőle jó. Közeledett a szeptember, és folyton hányingerem volt, ha arra gondoltam, hogy biztosan meg fogok bukni az érettségin, és hiába sikerül minden más, ha a matek miatt nem lesz teljes az érettségim.

Művészeti pályára készülök minden erőmmel, így tudtam, hogy a matek nem állhat közém és az álmom közé. De nem tudtam, hogy hogyan fogom legyőzni a félelmem.

Aztán jött az áttörés, Anyukámnak köszönhetően, aki találkozott az interneten a Matekoázissal. Megmutatta nekem, hiszen tudta, hogy félek, szorongok a tudat miatt, hogy mennyire nem megy. Kipróbáltam néhány ingyenes videót, és tudtam, hogy ha valami segíteni fog, az a Matekoázis lesz. A megmentőm! :) Még szeptemberben fizettünk elő az Érettségi csomagra, ezúton is köszönjük az évkezdő akciót! Valamint a részletfizetési lehetőséget is!

Korábban jártam magántanárhoz, de manapság sajnos (amennyiszer szükségem lenne a segítségére, amennyiszer elakadok...) megfizethetetlen. Köszönöm nektek tehát ezeket a feltételeket, amelyek lehetővé tették, hogy elő tudtunk fizetni.
Tehát meg voltak a videók, az összes modul. Soha nem láttam át a témaköröket, a matekot... Egészen eddig!

Az egész rendszer egyszerűen szuper! Átlátható, lényegre törő és érthető. A matek. Nekem. Először nem is akartam elhinni. Aztán pedig következett 8 hónap, hol több, hol kevesebb matekozással. De a lényeg,hogy szinte nem telt el úgy nap, hogy ne videóztam volna.

Magamtól az érettségire képtelen lettem volna felkészülni. A mai napig tippem sincs, hogy hogyan álltam volna neki,és milyen módszerekkel. Február körül kezdtem el az intenzív felkészülést. Átismételtem szinte minden témakört, a korábbi évekből is. Nem hittem el,hogy értem a matekot, sőt bizonyos részek még tetszettek is. Amik az elmúlt gimis évek alatt kínainak tűntek, most simán érthetővé váltak. A jegyem is stabillá vált, a dolgozataim jegyei is. A próbaérettségi során a tanárom is észrevette a fejlődésemet, és gratulált, hogy a csoportban csak rajtam látszott az, hogy készültem és folyamatosan teszem is. Mindez a videóknak köszönhető. Amikhez gratulálni szeretnék! :)

A felépítésük szuper, különösen a kedves és barátságos hangnem fogott már meg a legelején! A sok biztatás közben pedig, valamint a sok hasznos tipp... Nekem segítettek! Rengeteget.

A legjobb az egészben pedig, hogy nem csak az elméleti és gyakorlati tudást kaptam tőletek, hanem,hogy a hozzáállásom változott meg az egészhez gyökeresen. A matekhoz. Elmúlt a pánik, ha a matekérettségire gondoltam, a szorongás és pesszimizmus, hogy nekem biztosan nem sikerül még annyi pont sem, hogy szóbelizhessek. Tudom,hogy sosem leszek egy matekzseni, de nem is ez a lényeg! :) Hanem, hogy tudtam, hogy olyan rutint szereztem a Matekoázis által, hogy biztosan menni fog. Megtanultam hinni abban, hogy sikerülhet, és hogy legyőzhetem a félelmem, ami visszahúzott sokáig.

Köszönöm azt, hogy múlthét kedden görcsök és idegesség nélkül mehettem be a terembe megírni az érettségit. Köszönöm azt,hogy közben egyik feladatról a másikra tudtam simán haladni. Bár még nincs meg az eredmény, de nagyon köszönöm, hogy a segítségetekkel írhattam egy (hozzám képest :) ) nagyon jó matekérettségit.

Furcsa ez tőlem, de a matek egyes részeit megkedveltem, és hiába nem az én pályám a matek, tudni jó. És a tanulás közben megértettem, hogy nem is olyan felesleges ez a sok-sok téma.
A folyamatos biztató e-mailek az érettségi előtt is nagyot dobtak az önbizalmamon, ezekért is nagyon hálás vagyok!

Valamint azért is, hogy a kishúgom már most, alsóban veletek tanulhat, és nem kell küzdenie, ha nem érti az órán hallottakat! Benne -nektek hála- nem fognak ilyen érzések kialakulni, mint amik bennem voltak. Szóval köszönök mindent, tényleg! Elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy segítettek nekem, a jövőm alakításában.

Bárki is küzd a matekkal, ma már büszkén mesélem el a történetemet, és bátran ajánlom a Matekoázist!

Ti vagytok a legjobbak! :)

Még sok hozzám hasonló sikeressé vált diákot kívánok,

Kalácska Dominika! :) :) :)

Kalácska Dominika2016. május

Köszönöm nektek a 4 év segítségét, igazán érthetőek voltak a feladatok.

Szombay Alfréd2016. május

Érettségi után: Sokat segítettek az oktatóvideók, amiket az előző nap nézegettem, áttekintőbben tudtam megoldani a hosszú szöveges feladatokat.

Horváth Nikolett2016. május

Kedves Bea! Egy videódat használtam a százalék számítással kapcsolatban. Sokat segített. A próba érettségim hármas lett, ami számomra meglepő, előfordult a százalék számítás is. Nagyon örültem, hogy hibátlanra oldottam meg.

Vass Viktória2016. április

Múlt héten bukkantam az oldalatokra, mert az iskolai szünetek utáni első matek órán a tanár mindig dogát írat velünk. Nem megy jól annyira a matek, de videóitoknak hála képes voltam kettesre megírni a dolgozatomat, úgy, hogy előtte egy hónapig nem voltam suliban (műtét miatt). Remélem, az érettségi jegyem is görbülni fog! :)

Dudás Fanni2016. április

Szuper, nagyon sokat lehet belőle tanulni tényleg. (facebook hozzászólás)

Borsiné Pataki Ágnes2016. április

Sziasztok, nagyon szupi a matekotok,...

Molnár Zoli2016. március

Szeretném megköszönni ezt a két napos ingyen használatot, éltem vele és nagyon jól jött!

Egyúttal gratulálni is szeretnék az oldalhoz, mivel nagyon igényes, jól felépített, akárcsak a tananyagok! Az az érdekes, hogy mindkét nap több órát (3-4-5, nem számoltam pontosan) gyakoroltam és mégsem untatott, ami nagy szó.

Márk2016. március

Vélemény a Facebookon a matek videókról: "Nagyon jó. A gyerekek ennek a segítségével érettségiztek le!!!"

Csehné Szilágyi Mária2016. március

"...veletek még én is megszeretem a matekot."

Horváth Zsuzsa2016. március

Írtunk matekból témazárót a valószínűségszámításból, és annyira örülök, mert 4es lett!! Ez a matekoázisnak is köszönhető!! :)

Hálás vagyok ezért a sok videóért. Tényleg nagyon jól elmagyarázzák, és végre lehet érteni a matekot!! :) A történelem is érthető (...) az egész matek oázissal meg vagyok elégedve."

Csordás Manuéla2016.február

Az egyetlen negatív dolog az, hogy nem találtam Önökre középiskolás éveim során.

Kovács Dávid2016. január

Nagyon tetszenek a videóid, kizárólag ezekből készülök érettségire.

Kukuruzsnyák Gergő2015. december

12. osztályosokkal a térgeometria tesztből oldottam feladatokat, és mondtam, aki készen van, az írja be a digitális táblára az eredményt. Nem tudom elmondani, hogy milyen boldogok voltak, ha kijött a "helyes" táblácska :) Szóval korhatár nélkül klassz a módszer. Komolyan meglepett, hogy ez 18 éveseknek is ekkora öröm! :)

Pitlik Emese (matematika tanár)2015. november

...újraérettségiztem, az 5-ös volt a cél, reméltem, hogy ilyen remek segítség után sikerül... meglett, NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖK MINDENT!!!

Kiss Luca Sára2015. november

Igazi élmény ezen az oldalon nézelődni. köszönöm :)

Üdv Alexa

Tóth Alexa2015. november

Gergely fiam matek pótvizsgája jól sikerült, igaz a nyáron én is ellenőriztem és segítettem neki, ha kellett, de nagyon nagy hasznát vette (vettük) az önök videóinak. Az idén már van 5-ös jegye is matekból, holott ő történelemből szeretne majd emelt szintű érettségit tenni.

A. Katalin2015. szeptember

Fiam matek pótvizsgája jól sikerült, igaz a nyáron én is ellenőriztem és segítettem neki, ha kellett, de nagyon nagy hasznát vette (vettük) az önök videóinak. Az idén már van 5-ös jegye is matekból, holott ő történelemből szeretne majd emelt szintű érettségit tenni.

Katalin (édesanya)2015. szeptember

A MATEK OÁZIS videós tananyagai szerintem nagyon jók. Szuperül lehet velük együtt tanulni. Nekem kimondottan tetszik, hogy a feladatokat én oldhatom meg miután az alapokat elmondta a videó. Az érettségimet ezeknek a videóknak is nagy részben köszönhetem. KÖSZÖNÖM SZÉPEN a B.Békési Beáta és a Matek Oázis csapatának Tisztelettel Mária Köszönöm nektek

Mária2015. augusztus

Szia! Sikerült a matek érettségim! Az anyagok nagyon jók voltak,érthetőek! Nagyon sokat segítettek,köszönöm! Minden jót!

F. Leila2015. július

Kedves Bea

Vidák Annamária vagyok, és szeretném ha tudnád, hogy látássérültként nagyon sokat segített az oldalad abban, hogy felnőtt fejjel szerezzem meg az érettségimet.
Köszönettel tartozom

Vidák Annamária (látássérült)2015. július

Ha nem lett volna ez az oldal, nem tanulom meg, hogyan kell kördiagramot készíteni, és nem lett volna meg a kettes. Köszönöm! :)

Zsanetta Flóra2015. július

Rengeteget segített az érettségi felkészülésnél.

Robin2015. július

Bár az érettségim csak 3-as lett, ettől függetlenül nagyon hasznosnak tartom a felkészítő videókat! Nekem sokat segítettek!!

Daku Lajos2015. július

Nagyon jól összeszedett, tökéletesen rendszerezett tananyag. Nagy segítségünkre volt az érettségi előtti 2 hónap során a felkészülésre (a "hegy alatt abrakolásra"). Köszönjük!

László2015. július

Nagyon-nagyon hasznos minden egyes videó, ha csak a matek érettségire kellett volna készülnöm, biztos vagyok benne, hogy jobb eredménnyel is le tudtam volna érettségizni. Én aki teljes elveszettségben, nagy lemaradással és elveszetten próbáltam túlélni a matematika tengerén, egyértelműen nagy szerencsém volt, hogy rátaláltam a matek oázis videókra. Egy tanácsom van azoknak akik még bármilyen matematikai megpróbáltatás előtt állnak: gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni, és a lehető legtöbb videó megnézését ajánlom!

Eszter2015. július

A program nagyon jó, ha kicsit többet használom, biztosan több pontot gyűjtöttem volna.

Attila2015. július

Először is, köszönöm a kedvezményes lehetőséget. A videóitok és a hozzá tartozó szöveg igényes és könnyen érthető. Számomra sokat segített a tananyag, mert akkor tudtam használni, amikor a legtöbb időm volt rá. Nagyon sok hiányosságra rávilágított, amit a tanórán nem értettem.Én magam felnőtt tanuló voltam(46-éves) a tanulásra nagyon kevés idővel, de annál nagyobb elszántsággal. Az érettségin szóbeliztem matekból, ami 4-re sikerült. A végeredmény (36-ponttal) kettes. Ez az eredmény csak nektek köszönhető. Az osztályból 3 főnek sikerült az írásbelije és én egyedül szóbelizhettem. Úgyhogy én mindenkinek csak ajánlani tudlak benneteket. Szerintem jobban megéri, mint tanárhoz járni. A fiam most kezdi a középiskolát, mi biztosan keresni fogunk benneteket a későbbiekben is. További sok sikert és szép nyarat kívánok.

Csaba2015. július

Nagyon sokat segítettek a videók, elmondták azt magyarul, amit a matektanár nem tudott velem megértetni, ez azon is látszik, hogy sokszor bukás közelben voltam, és most négyessel zártam a 12. év végét! :D

Rafael2015. július

Érettségi előtt 2 héttel regisztráltam, ismerőseim ajánlására, bár találkoztam már régebben is az oldallal. Őszintén szólva nem fűztem nagy reményeket a videókhoz, megnéztem már pár hasonlót és bár más tantárgyakból hasznosak voltak, a matekot sose tudták igazán megértetni velem. A hatás azonban döbbenetes volt. Nem akarok túlozni, de a videók csodát tettek...nagyon hasznosnak tartom, hogy interaktívak, így fel sem merül, hogy elkalandozzak a videó nézése közben, nem hagyja lelankadni a figyelmet. Az eredmény: 2 héttel érettségi előtt elsírtam magam, hogy a kettes sem lesz meg. Végül négyes lett. Iszonyú hálás vagyok, köszönöm szépen!

Vivien2015. július

Sokat segít, az alap dolgokat jól és áttekinthetően magyarázza meg.

Leila2015. július

Minden videó érthetően van megfogalmazva. Az érettségi összefoglaló és tippek is jó segítségek voltak. Az osztálytársaimnak is mutattam az oldalt, hogy használják a felkészülés során, mert nagyon jó. Köszönöm/köszönjük szépen, és további jó munkát kívánok!

Anita2015. július

Azokat a videókat, amelyek ingyenesek, több alkalommal is megnéztem, és sokat segített.
További sok sikert az oldalhoz!
Üdvözlettel: Lia

Liz2015. július

Történelem érettségi felkészítő anyagot rendeltük meg. A történelem érettséginél nagyon hasznos volt a videó és a felkészítő teszt. A töri érettségi 86% lett. Emelt matek érettségi 92%! Köszönjük szépen.

Noemi2015. július

Elmondhatatlanul sokat segített nekem a matekmindenkinek.hu oldal a gimnázium alatti matek tanulmányaimban. Nektek hála, 10.-ben 65%-os sikeres pótvizsgát tettem, az érettségim pedig 3-as (56%) lett, ami rendkívül ideális számomra. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!:))

Szabolcs2015. július

Nagyon jó az anyag. Most a fiam érettségizett a Ti segítségetekkel, de 4 éve én vizsgáztam 3-ra, 48 évesen, ami nélkületek nem sikerült volna. Nagyon remek, hogy létrehoztátok ezt az oldalt, köszönet érte. Sok sikert kívánok, amiben biztos vagyok, hogy lesz.

Csabáné2015. július

Nagyon jók a videók.

Andrea2015. július

Nagyon jó videók vannak az oldalon. Már több társamnak is ajánlottam, akik gyengébbek matekból. Ha tehetném, még az érettségi előtti hétvégén átfutottam volna minden témakört.

Attila2015. július

Kedves Bea! A MATEK OÁZIS feladatai nagyon jók, érthetőek és rendesen le vannak vezetve a feladatok. De itt is oda kell figyelni, mint ahogy az órákon. Írni a feladatokat és csinálni kell a videókkal együtt. Nagyon sokat segítettetek a felkészülésemben. Akinek nem megy a matek, annak ezt a felkészülési lehetőséget nem lehet kihagyni! Szerintem minden szuper. Mária

Mária2015. július

Remek segítséget nyújtott a sötét foltok helyrerakásához.

Tímea2015. július

Mivel esti tagozatra jártam, nagyon jól jött, hogy otthon is tudtam gyakorolni. Nekem az egész nagyon tetszett.

Szilárd2015. július

Nekem nagyon tetszettek, érthetőek voltak és világosak. Sok mindent tudtam hasznosítani.

Barbara2015. július

Nagyon jól használhatók a videók, érthető és kellően részletesek is.

Péter2015. július

Ezúton is köszönöm a segítségeteket! Nagyon hasznosak voltak a videók, én csak az ingyeneseket néztem meg, de hasznos volt. Esti gimibe jártam, így volt pár témakör, amit le sem adott a tanár, vagy csak nagyon felszínesen... Sokat segítettek a videók, azokban a témákban is ami jól ment, mindig megtudtam valami újat is az oktatófilmjeitekből. A kisokos az érettségire, egyszerűen nagyszerű! Jól összefoglaltátok! Tényleg hálás vagyok érte nektek!!! Köszönöm szépen!

Kata2015. július

Ami nagyon tetszett: áttekintést ad a teljes középiskolai anyagból.

Frank János2015. július

Örülök, hogy ilyen modern felkészülési lehetőségek vannak manapság. Jól összeválogatott anyagok vannak és érthetőek.

2015. július

Nekem teljesen tökéletesek voltak azok a videók, amiket használtam. Hasznosak voltak és egyértelműek. Nagyon sokat segítettek az érettségiben. Összegezve a videók és az oldal is szuper. :)

Gábor2015. július

Csak ajánlani tudom mindenkinek. Egyszóval remek az oktatás.

Andrea2015. július

Igazából nagyon tetszettek a videók, nekem sokat segítettek a felkészülésben. Egyszerűek és érthetőek voltak. Köszönöm!

Szilárd2015. július

Nagyon király! Elég rossz tanáraim voltak és sportolok, ezért kevés időm volt tanulni, de ezekkel a videókkal nagyon gyorsan és könnyedén tanulhattam. Enélkül nem tudom, hogyan készültem volna az érettségire. Kínszenvedés lett volna, ezzel meg pofon egyszerű volt. Köszönöm szépen! :)

Norbert2015. július

Nagyon jók a videók. Csak ezekből tanultam, és az előző évi érettségi feladatokat oldottam meg. Az időt viszont rá kell szánni.

Tamás2015. július

Nagyon sokat segített az érettségihez. Esti gimnáziumba jártam, rohantunk az anyaggal. A videók segítettek megérteni azokat az anyagokat, amit órán nem igazán értettem. Köszönöm! :)

Anett2015. július

Sok mindent megértettem, amit addig nem.

Sarolta2015. július

Nagyon hasznosnak bizonyultak a videóik, és nem győzök elég hálás lenni :) Biztos, hogy ajánlani fogom az ismerőseimnek az oldalt. Azt nem mondom, hogy megszerettem a matekot, de Önökkel könnyebben vettem az akadályokat. :)

Csik Eszter2015. június

Köszönöm, sikeresen levizsgáztam.
Nagy segítség volt az oldaluk, sokra értékeltem.

Nagy Zoltán2015. június

Köszönöm a munkájukat, sokat segítettek. És köszönöm a hasznos tanácsokat, mindet betartottam, és az osztálytársaimmal is megosztottam, hasznosak voltak! :) További sikeres matek felkészítést kívánok Önöknek

Csik Eszter2015. május

Nagyon Jol sikerultek, koszonom a sok segitseget!!!

Armen2015. március

A fiam számára lebilincselő volt. Nagyon tetszik neki.

Kövesdiné Kapitár Anikó2015. március

Ezúton szeretném megköszönni minden érettségizni szándékozó diák nevében a videókkal, tananyagokkal nyújtott segítségüket.
Rendkívül hasznosnak találom őket, nagyon sok feladat, témakör megértését ezen anyagoknak köszönhetem.

Imre2015. március

Nagyon jó!!!

István2015. február

Az anyagok nagyon jók, részletesek. Ha az órai magyarázatot nem értettem vagy hiányoztam, sokat segítettek.

Erzsébet2015. február

Rengeteget segít, a pótvizsgán is ennek köszönhetően mentem át 65%al,(!) és most az érettségire gyakorlok vele, tényleg hatalmas segítség, nagyon jól elmagyaráz mindent lépésről-lépésre, és a történelemre is mindez igaz. :)

Szabolcs2015. február

Amikor előfizettük és használtam sokat segített. A felvételire is ezzel készültünk Anyával :)

Máté2015. február

Nagyon jól magyarázza a tananyagot.Sok olyan feladattípus volt amelyikre ezáltal jöttem rá,hogy milyen egyszerű.

Edina2015. február

2014- ban újra kezdtem az iskolát 42 évesen. 23 év után kevés dolgra emlékeztem matekból. A ti videóitok segítségével 4 -es lettem év végén.

Bea2015. február

nagyon klasszak és érthetőek még a 4. osztályos is. ált iskolára gondoltam

Gyöngyi2015. február

Igen örömmel veszem megértem ha valamit nem értek matekból és nem olyan "latinos"

Eszter2015. február

Nagyon tetszik a módszer, ahogy bevezetik a tanulót a matematika világába. Jó, hogy itt van elég idő felfogni történéseket. Másik unokámtól tudom, hogy a diákok többsége az iskolában olyan kapcsolatba kerül a tananyaggal, mint a gyorsírónő a tollába diktált szöveggel. Már akkor is nagyon elégedettek magukkal, ha hibátlanul lemásolják a táblára felírt anyagot. Úgy gondolják, hogy majd otthon megértik, de segítség nélkül ebből nagyon kevés sikerül.

József2015. február

Nagyon hasznos volt, sokat segített a felvételinél. :)

Zsófia2015. február

tetszik, használható. Valamennyit segített, nekem sokszor nincs türelmem, ebben a videóban a néni türelmes kedves.

Misi2015. február

Sokat segített, sokkal egyszerűbben elmagyarázza az anyagot. Kár, hogy csak pár hónapja találtam rá az oldalra. De segített abban,hogy ne bukjak meg.

Gréti2015. február

Szerintem biztos hogy dolgozatírás közben előjönnek a hallottak és jobbra görbűlnek a jegyek!!

Gina2015. február

Nagyon jó, színvonalas, egyelőre csak az itthoni matek "gyakorlást" színesítjük vele.

Kata2015. február

Nagyon jól használható tanórán is.

Andrea2015. február

Kedves MateOazis,

A matekvideokat egytol egyik megneztem, es munka mellett gyakoroltam, mindennap, ilyen modon par honap alatt a matek erettsegi 42%-omat 89%-re javitottam tavaly oktoberben, 5 evvel az eredeti erettsegi vizsgam utan. Remelhetoleg, igy iden sikerult felvetelt nyernem az egyetemre, akarhogyis, nagyon halas vagyok a videokert.

Patrik2015. február

Jobban megértettem vele az anyagot

Lili2015. február

Jól érthető a magyarázat, jó szemléletes ábrákkal

András2015. február

nagyon jó,lépésről lépésre ,jól le vannak vezetve,jól érthető

Anita2015. február

jól használható, szimpatikus a hang

Lancine2015. február

Sokat segített, főleg a szöveges feladatok megoldásaiban. Tetszenek a humoros megjegyzések.

Kristóf2015. február

Az anyagot nagyon jónak találom.
Szerintem remekül használható, érthető.

Attila2015. február

Érdekes, jól használható

Levente2015. február

Nagyon sokat segít abban, hogy "megvilágosodjon" otthon, nyugodt körülmények között az, ami az órán bonyolultnak tűnt.

Gabi2015. február

Nagyon sokszor használtam az életben és nagyon jó.

Piovarcs2015. február

Nagyon jól használható! Sokat segít! Követhető, logikus,érthető.

Dorina2015. február

nagyon soka segített

Dóra2015. február

Érthetően magyarázza el a tananyagot.

Dani2015. február

Sokat segített,ezután is használni fogom.
Barátaimnak is megmutattam.

Viola2015. február

Nagyon sokat segített, részletes, alapos, követi a tanrendet

Zsuzsanna2015. február

Nagyon jól használható! Sokat segít a tanulásban.

Gergő2015. február

Könnyen érthető.Nagyon tetszik főleg a rajzos magyarázatok ami igazán gyerek közeli.

Tomi2015. február

Szuper oldal, nem veletlenul dijnyertes. Gratulalok az otlethez es a minosegi megvalositashoz!

Farkas2015. február

Gyerekekkel együtt használjuk matematika órákon a mindig aktuális ingyenes videókat, melyek a témához illenek.

Erika2015. február

Nagyon jól használható, érthető .

Dorka2015. február

Nagyon motiváló nekem is és a gyerekeknek is.szeretnek a géppel tanulni....persze mindig ott vagyok én is

Emőke2015. február

Pár napja regisztráltunk,de nagyon jó.Főleg az,hogy a feladatoknál van ideje a gyereknek gondolkodni,nem sietteti a tanár!

Kitti2015. február

Tanító vagyok. Azért használom a videókat, mert szeretném szemléletesebbé tenni a tananyagot. Ezt a célt jól szolgálják a videók, sokkal jobban, mint amelyek a tankönyvekhez készültek a tankönyvkiadó által.

Éva2015. február

Szerintem nagyon érthetően magyaráz a videó

Kata2015. február

Nagyon tetszik, nagyon jó, játék vele a tanulás :)

Mátyás2015. február

logikus, egyszerű magyarázat

Andris2015. február

Nagyon jól szemléltet. Pl a mértékegységek sokkal érthetőbbek így.

Gigi2015. február

Nagyon jók, jobban megértem, mint az iskolában.

Review 50476
Eszter2015. február

Megfelelő részletességel tárgyalja a tananyagot, és remek, hogy ismételhető, szükség szerint

Sándor2015. február

3-as, 4-es szorzótáblát nagyon jól, játékosan, logikusan megtanította.

Máté2015. február

Nelkülözhetetlen

Hannah2015. február

Nagyon,nagyon segít minden dolgozat írásnál,félévkor mejdnem megkapta az ötöst de beteg lett és a dolgozata hármas lett ezért csak négyest kapott de mi ennek is nagyon örültünk.Újjult erővel hajtunk legalább ugyan ilyen, vagy a jobb jegyért.

Ildikó2015. február

Nekem tetszik és vidám feladatok vannak benne.

Tamás2015. február

Nagyon alapos, érthető, lépésről-lépésre tanít.

Zsuzsi2015. február

Még csak egy hete használjuk a programot, de nagyon szeret vele dolgozni. Érthetően, világosan magyaráznak benne. Tetszik, hogy saját tempóban tud vele haladni a tanuló.

Tara2015. február

Nagyon jók ,mert játékosak és többször megnézve nagyon hasznos!

Zsombor2015. február

Jól használható.

Kati2015. február

sokat segített a feladattípusok megértésében

Lorci2015. február

Tetszik nagyon, mert bukásra állt a fiam. Matek Oázis használata óta sikerült javítani az osztályzatán.

Ildikó2015. február

A tanáromhoz képest ez maga a mámor. Így megértem a dolgokat.

Renáta2015. február

Nagyon tetszik.

Edit2015. február

Segített az alapok elsajátításában, hogy ráérezzek a különböző feladattípusok megértésében.

Review 50493
Csókáné Péter Mónika2015. február

Jó volt. Megértettem a differenciálást, integrálást.

Kornél2015. február

Nagyon tetszik, nagyon szeretem. Őszintén megvallva nem is nagyon nézek bele az órai anyagba, (csak hogy melyik témakört vesszük) mert úgy, hogy itt újra elmagyaráznak mindent, számomra sokkal használhatóbb. Egyedül még ennyire sem lettem volna képes, és jó, hogy tudok valamire támaszkodni.

Eszter2015. február

Nagyon jól érthető a magyarázat. Aki gyenge matekból az is megértheti és ha végig csinálja a feladatokat, akkor biztosan jó eredményt érhet el.

Kende2015. február

Nagyon szemléletes, élvezetes anyag. Jól magyaráz.

Edit2015. február

Nagyon jó,mert az órán nem biztos,hogy jut elég idő a feladat megértégére. Itthon viszont a Oázis segítségével annyiszor nézem vissza a tananyagot, ahhányszor akarom.Így a tempóm is sokkal gyorsabb lett. A tanító néni is észrevette a változást.
Köszönöm szépen!!!

Máté2015. február

A matektanulásban sokat segít, mint fent írtam többet lehet tanulni belőle, mint az iskolában, csak nincs elég szorgalmam, ha lenne ötösre is megtanulhatnám, olyan jól tanít a videó, ellehet gondolkodni, van idő, visszalehet menni azokra a részekre amit nem értettem meg, sőt ha olyan van, amit egyáltalán nem értek, kérdezni is lehet. Nagyon tetszik, csak meg ne szünjön, sokáig lehessen használni, és köszönjük a Bea csapatának.

Roland2015. február

Jók a példák és a magyarázat is érthető!

Erzsike2015. február

szerintem elég jók,rendszerezettek,könnyen áttekinthetők

NOÉMI2015. február

érdekes, alapos, szemléletes,

Bálint2015. február

nagyon sokat segített

Linda2015. február

Szülőként nagyon hasznosnak találtam az összeállítást, még magam is átismételtem néhány anyagrészt. Sajnos a gyereket viszont nagyon nehezen tudtam a rávenni, hogy üljön le a géphez.

Kriszta2015. február

Elég jól tudtunk vele gyakorolni.

Levi2015. február

Sokat segített Hannának, játékosan veszi rá a gyakorlásra, sőt van hogy ő kéri. Mindig az mondja, hogy "játszunk matekosat", ha le akar ülni a gép elé gyakorolni.

Hanna2015. február

Nagyon jó. Többször megnézhető, megállítható , átgondolható. Segít az igazi megértésben és nemcsak a bemagolandó szabályt mutatja.

Levente2015. február

segít, mert érthetően fogalmaz

Lizi2015. február

tetszik, jól használható

Helga2015. február

Hasznos, használható. Mindig reménykedem, hogy diákjaimnak is elnyeri tetszését, illetve nem félnek annyira a tárgytól, mint amennyire a közvélemény riogatja őket.

Emese2015. február

nekünk nagyon tetszett,sokat gyakoroltunk vele,főleg a kivonást és már sokkal jobban megy

Laura2015. február

Igazából nekem semmi gondom sincs a matekkal. Mivel középsuliban, ahova jártam, elég gyenge volt a matek (utolsó évben már nem is volt), nekem sok minden kimaradt matekból és fősuli előtt szerettem volna ezeket a hiányosságokat bepótolni. Ezek a videók ebben nagyon sokat segítettek.

Thom2015. február

Nagyon tetszik, hogy interaktív.Jól érthető magyarázatokat hallok.Jó segítség ismétléshez is.Az ingyenes videókat külön köszönöm.Kellemes a tanárnő hangja.Megnyugtat, hogy van segítségem, ami akkor érhető el, ha éppen van időm tanulni.

Ildikó2015. február

Nagyon hasznos, jó segítségnek tartom.
Úgy gondolom, hogy a tanítói szakma felelősségteljes, életre alapozó, és nemes szakma. Éppen ezért a szülők nagy része nem képes otthon kipótolni az esetlegesen keletkező hézagokat. Sokan kellő türelemmel sem rendelkezünk. Azoknál a gyerekeknél, akiknél az iskolában nem jut elegendő idő ezen alapok elsajátítására, feltétlenül nagy szerepe van egy ilyen lehetőségnek. Sokszor, mint a matematika esetében is, elegendő egy szikra is a kis fejekben, és máris megnyílik az út egy magabiztos kisgyerek előtt. A kulcsszavak, amiktől végül nagyon jónak tartom az oktató videókat: türelem, dicséret, rávezetés, könnyedség.

2.-os gyermek anyukája2015. február

Szerintem nagyon jó. Tetszik. Használható.

Erzsébet2015. február

Tetszik.Köszönöm,hogy időről-időre más anyagot tudok ingyenesen átnézni. Segít az alapvető ismeretek elmélyítésében,az összefüggések meglátásában.

Barna2015. február

Nagyon jók

Adél2015. február

Zsófi lányom ha úgy jön haza az iskolából, hogy nem érti az aznap elhangzottakat, vagy nem sikerült a dolgozat, bekapcsolja az arra vonatkozó részt és végighallgatja, megcsinálja a feladatokat. A korábban megírt tesztekhez képest a következő dolgozatnál látható a javulás.

Kata2015. február

Szerintünk nagyon jól használható.

2.-os gyermek anyukája2015. február

Nekem nagyon sokat segített illetve segít is, ha olyan témakör van, amit nem értek. Szerintem nagyon jók ezek a videók, ha a diák megnézi kétszer háromszor már megérti az anyagot úgy ahogy, a többi csak gyakorlás kérdése.

Anna2015. február

Nagyon jók érthetőek

Izabella2015. február

Nagyon jól használható programok.A kétjegyű számok összeadása különösen hasznos volt.

Sebestyén2015. február

Rengeteget segített az aprólékos magyarázat, a tesztek. Nagyon elégedettek vagyunk minden témakörrel!!!

Gergő2015. február

A linerális függvények és az algebrai kifejezések nem mentek olyan jól, de ma már nem okoz nagyobb gondot.A videók sokat segítenek a felkészülésben,értelmezhető,áttekinthetők.

Ani2015. február

Diáknak, szülőnek egyaránt hasznos, ha bizonyos témakörök esetén bizonytalan a metodikában illetve a tudásában.

Hajnalka2015. február

Csak félév előtt rövid idővel fizettünk elő a csomagra. Viszont az azóta eltelt idő is nagyon hasznos volt. Egyértelmű javulás és nem utolsó sorban hozzáállás beli változás tapasztalható:)

2.-os gyermek anyukája2015. február

nagyon tetszik

Jancsi2015. február

Nagyon tetszik és jól használható.

3.osztályos diák2015. február

A sok levezetés nagyon jó.

Gábor2015. február

Szerintem nagyon alapos, minden gyerek megérti.

Jadira2015. február

Érthető, segítő, szuper segítség

Review 50544
L.-N. Réka2015. február

tetszik, jól felhasználhatóak dolgozat előtt, jól magyaráz

Niki2015. február

A kisfiam örömmel ül le matekozni, ami nagy siker, mert eddig kinszenvedés volt minden házi feladat megírás itthon.

Berci2015. február

Használtam az oktató videot és nagyon jó mert többször is át tudom venni vele a feladatokat. Volt olyan feladat amit nem értettem meg az órán, és azt itt elmagyarázott feladatokon lett érthető a számomra.Az is jó, hogy a feladatokon keresztül ellenőrizni is tudom magamat.

Kati2015. február

rengeteget használtam,érthetően,alaposan lépésröl-lépésre magyarázzal el a tananyagot nekem sokat segitett

5.osztályos diák2015. február

Igazából az utóbbi pár napban használtam a videókat a legtöbbet,előtte nem volt befizetve.
Ma írtam meg a témazáró dolgozatot a másodfokú függvényekből,egyelőre nem tudom,milyen lett,de ha nincsenek ezek a videók,biztosan rosszabbul sikerült volna.
Tetszik,hogy nem száraz a tananyag,ahogy Beáta próbálja tartani bennem a lelket,hogy "csakazértis" álljak neki,és oldjam meg a feladatot. :)
(Ezúton is köszönöm!Higgyék el,sokat jelent:) )
A szemléltető ábrák hasznosak,nekem,mint vizuálisabb típusnak sokszor ezek segítenek megérteni a dolgokat,a magyarázattal egybekötve.
Tehát konkrét javulást még nem tudok bizonyítani,de szerintem jó úton haladok. :)

Angéla2015. február

Szerintem nagyon jo...érthető magyarázat plussz a gyakorlás

Evelin2015. február

Jól használható, és a lényeg, hogy színes, élvezetes a gyerek számára.

Réka2015. február

Tökéletes segítség a felkészüléshez

Ivett2015. február

Nagyon jó sokat segített.

Icu2015. február

Egész jók, főleg az a része, hogy nem kell magadnak olvasni.
Használhatónak, meg inkább a dolgozatoknál az.

Anett2015. február

Nagyon sokat segítettek.Tökéletesen használhatóak

Review 50558
Balázs Kitti2015. február

Sokat segít

Zsuzsi2015. február

Nagyon tetszenek, s szerintem nagyon jól használhatóak mind a felkészítésben, mind a napi tanulásban.

Levente2015. február

nagyon tetszik. köszönöm.

Andrea2015. február

Helo, mi is megrendeltük a matek programot, amiről sokan olyan jókat írnak... ezért írnám le én is a gondolataimat, tapasztalataimat.
most 12. osztályos vagyok, kezdetben jool ment a matek, de mikor lefele gördültek a jegyeim, meg rendelte nekem apum ezt a gyakorló oktato videókat. de egyáltalán nem segített, sőt egyáltalán nem értettem a lényeget, meg a magyarázatot sem, és egyre inkább kezdtem megutálni, most pedig muszály használnom, bármennyire is utálom, mert apum szeritn tanulok belőle, és mindig megveszi,...
vállalom h ki vagyok, és nem szégyenlem h nem megy a matek meg azt sem h utálom h ezt kell nézegetnem...

2014. szeptember
Szandra

---

Szandra újabb véleménye 2015-ben:

Most tudom, hogy mekkora hibát követtem el azzal, hogy nem foglalkoztam eleget a rendelkezésre álló anyaggal. Az oktató videók nagyon jók, és amit nem értettem az iskolában, azt a videó pótolta. Nagyszerű és szinvonalas kitűnő munkának tartom.

Review 50563
Szandra2015. február

Nagyon tetszik és sikeresen használja az unokám, kéri, hogy matekozhasson vele! Ez a legnagyobb eredmény, magától tanul.

Gergő2015. február

Nem volt sok időm a vizsgára való felkészulésre, de a matek videók nagyon jók, sokat segítettek. 2 nap alatt néztem át fél év anyagát. A vizsgán minden feladatot meg tudtam volna csinálni, ha egy kicsit több idő lett volna rá adva. Ezért 3-as lettem félévkor.

Zita2015. február

Nagyon szeretek itt gyakorolni. Októberben kaptam 2 darab kettest matekból, nekiálltam gyakorolni, minden felmérőm ötös lett, félévkor négyest kaptam.

Lili2015. február

szerintem rendkívül jó,de a legjobb benne ha nem tudom,elmagyarázzák a feladatot,így hamarabb megértem.

Kati2015. február

Elégedett vagyok a tanagyagal jól használható és alkalmazható csak érdeklődő tanuló kell hozzá a módszer nagyon jó!

Erzsi2015. február

Eddig nagyon tetszett.Segít átismételni azokat a témaköröket amire már nem nagyon emlékezek, és ebben nagy segítségemre vannak ezek a videók,könnyen átlátható és használható.

Robert2015. február

nagyon tetszik. sokat segitett. elég könnyedén használható, érdekesek az oktatóvideók. sokat lehet belőle megtanulni.

Nelly2015. február

többször visszanézem, ha valamit nem értek meg elsőre

Krisz2015. február

Amit tudok azt Tőletek tudom.61 százalékos lett az érettségi vizsgám.Több időt kell szánni rá.Nem elég egy - két hónap.

Tamás2015. február

A fiam tavaj érettségizett, harmadikban megbukott matekból annak ellenére, hogy ő meg volt győződve róla, hogy meg lesz a kettes. Sajnos később is előfordult, hogy rosszul mérte fel magát, nem tudom ennek mi az oka. A harmadikos anyaghoz használtuk a matek oázis anyagait, és hármast kapott a pótvizsgán, és ebből a megtanult anyagból összejött egy kettes is érettségire. Az én személyes meggyőződésem, hogy simán lehetett volna ötös is, de a legnagyobb baj, hogy neki elég a kettes. Sajnos ez a mentalitása még mindig meg van.

Mónika2015. február

Harmadikos osztályos voltam mikor nem mentek a mértékegységek,de így ,hogy most van ez az oldal szuper! Sokat segített a tanulásban.

Nóra2015. február

Sokat segített.

Patrik2015. február

Sokkal jobb mint ahogy a matek tanárom magyarázza. Jobban tudom tanulni. Többször átvehetem az aktuális anyagot és még ingyen is megtudom ezt tenni.

8.osztályos diák2015. február

jól érthetőek, interaktívak.

Kati2015. február

sokat segített, nagyon jól használható

Zsuzsa2015. január

Jól érthetőek, hasznosak.

Gábor2015. január

Az a jó bennük, hogy többször is visszalehet lépni arra a részre, ami elsőként érthetetlennek tünik. Én mint anya is kipróbáltam a videókát és nagyon tetszett, nekem nincs problémám a matekkal, ugyanis reál beállítottságú vagyok.

Helga2015. január

Nagyon jók. Sokat segítenek.

Ili2015. január

nagyon jók, rengeteget tanultam belőlük. nélkülük nem tudtam volna megőrizni a jegyemet

Dóra2015. január

Tetszett, jól használható. Segít a témakör megértésében.

Regi2015. január

Szerintem teljesen jó

Gergő2015. január

Rendkívűl jónak találom, pótolja a matek órai magyarázat hiányt. Egyszerűen érthetően vezeti be a számunkra új anyagot. legutóbb a szorzás előkészítését néztük meg.

Andrea2015. január

Nagyon sokat segít, amióta nézem a videókat sokkal könnyebben megy a matek.

Liliána2015. január

Nagyon jónak tartjuk. Gyermekem számára is értelmezhető. Kedves hang, jó nyelvezetű anyag.

Andi2015. január

nagyon szuper

Janka2015. január

Amikor valami nem világos akkor belenézünk, végig csinálunk 1-2 videót. Nagyon hasznos, jól érthető, szuper, örülünk neki, hogy rátaláltunk!!

Szófia2015. január

Nagyon jó. Többet fogjuk használni.

Ági2015. január

nagyon tetszik.

Zsombor2015. január

Szerintem rendkívül érthető, jól felépített anyagok, és a gyerek figyelme is ott van, mert a közbe épített feladakok ott tartják a figyelmét. Szenzációs. Köszönöm.

Anikó2015. január

Nagyon tetszenek az ingyenes videók.Sokat tanultam belőlük.Nagyon jól használható.

Alexandra2015. január

Nagyon tetszik, érthető, jól használható.

Lilla2015. január

Részletes, jól struktúrált, elegendő hosszúságúak.

Karolina2015. január

Én látássérült vagyok. a videók nélkül nem sok esélyem lenne .Idáig minden dolgozatom ötös lett. Szinte mindennap nézem őket.

Géza2015. január

Nagyon tetszik, nagyon sokat segít, ajánlanám a tanároknak is mert rendkívűl hasznos. A leglustább gyereket is be lehet vele indítani.

Mária2015. január

szerintem jók

Krisz2015. január

Leköti a figyelmét, mert szó szerint neki mondják. Csak neki. Tetszik, hogy bármikor előveheti.

Helga2015. január

Alapos, könnyen érthető, követhető.

Marianna2015. január

Az tetszett,hogy más megoldásokat mutattatok mint amit mi az órákon vettünk.Így át kell vennem mind kettő levezetési módot,hogy nekem melyik az egyszerűbb,és ezáltal nagyon sok megmarad az anyagból..

Miki2015. január

Nagyon jók a videók, elhatároztuk, hogy többet fogjuk nézni, mert kell a gyakorlás.

Andrea2015. január

Nagyon jók

Bogi2015. január

az első félévben sikerült 4-esre megírnom a területszámításos dolgozatot. Az érettségi felkészítőt megvettük, még ezután kezdek hozzá

Kis Ágnes2015. január

A fiam kicsit mononnak találta egy idő után.
Egyedül nehezen boldogult, de ha ketten ültünk elé, akkor az én felejtett udásomat is visszahozta a videó, így már tudtam segíteni a házban. Szerintem négyes lett a fiam tudása, igaziból nem tudom mit rontott a dolgozatokon, hogy nem annyi lett félévkor. Mindenesetre én egyedül nem tudtam volna már korrepetálni a videók nélkül és azóta 3 barátnőm is használja a gyerekükkel.

Áron2015. január

A videók részletesek,könnyű velük a tanulás. Nagyon hasznos,hogy újra megnézhetők azok a részek amiket esetleg nem értettem meg.

Márk2015. január

nagyon jól használható, érthető, kellemes a hang ( a dicsérő szignál és a tanító hangja is)

Lancine2015. január

Miután többet gyakoroltunk a féléves nagydolgozat majdnem ötös lett(4-es)

Tünde2015. január

Jó hogy van ez a gyakorlási lehetőség, mert az iskolaitól eltérő magyarázatban is hallja a gyerek, a tananyagot, és ő tudja eldönteni, hogy melyik magyarázat alapján, érti még könnyebben a tananyagot.

Gábor2015. január

amiket megnéztem nagyon tetszettek,egyértelműek a feladatok,a gyerek számára is,élvezte a feladatokat!

Anikó2015. január

Aprólékos magyarázat, éppen ezért érthető.

Dani2015. január

A videók sokat segítenek, könnyebben megértem vele a matekot. Így is nehezen megy, de legalább normálisan érthetően el van magyarázva és ha kell akkor többször is megnézhetem a videókat.

Richárd2015. január

A videók aranyosak egyszerűek, tényleg a gyerek tempójának megfelelőek.

Review 50333
Sára2015. január

Szerintem nagyon hasznos!

Vivien2015. január

A hetedikes geometria anyag jól van földolgozva, jól használható

Anita2015. január

Kifejezetten kellemes a hang, jó a stílus, érthető, lényegretörő a magyarázat. Ajánlottuk másnak is!

Ajsi2015. január

SZUPER!

Heni2015. január

Rengeteget segített, mert a feladatok szemléltetése számomra elengedhetetlen a tananyag megértéséhez. Nagyon tetszenek a videók, minden tananyag érdekes és változatos általuk.

Veronika2015. január

Nagyon tetszik!Jó,hogy lépésről,lépésre vezet el a megoldásig és a magyarázat is érthető így! :)

Csilla2015. január

Nekem nagyon tetszik nagyon is használható

Dominik2015. január

Szuper valamennyi!

Lajos2015. január

Szerintem nagyon hasznos az oktató videó nagyon alapos és érthetően magyarázza meg a gyerekeknek a feladatokat, segít felzárkózni a hiányosságokat pótolni.

Szilvia2015. január

Nagyon szerettem a feladatokat, szeretem a kihívást. Szeretem ha egy nehéz témában egy tanár érthetően előadja az anyagot, ha valaki elsőre nem érti meg, többször is megnézheti. Sokat segít a tanulásban. Nagyon tetszett.

Kende2015. január

:-)IMÁDJUK!!!!

Marica2015. január

Nekünk sokat segített, a tanárnénink ajánlotta, ugyanis végső elkeseredésünkben hozzá fordultunk.A téli szünetre rendeltük meg,sokat gyakoroltunk. Mikor visszament az iskolába sorra kapta a dicséretet .Nagyon büszke volt magára.látványosan fejlődött.Ajánlani tudom mindenkinek, akinek egy kicsit fontos a gyermeke jövője,mert minden gyermek fejleszthető,tanítható.Megéri.

2.-os gyermek anyukája2015. január

Nem rég regisztráltunk, de amit megnéztünk, az nagyon hasznos volt.

Enikő2015. január

Szerintem így jó ahogy van. A témakörök lépésenként vissza, előre tekerhetők és ez nagyon megkönnyíti a tanulást és megértését az adott tananyagnak, témának.

Kristóf2015. január

Nagyon tetszik, mert teljesen érthető, logikus és izgalmas.

Márta2015. január

Nagyon tetszet a gyermekemnek. Szivesen matekozott.

2.-os gyermek anyukája2015. január

Nagyon jó, ugyanúgy megy a tanulás mint tanárral, sokkal olcsóbb így. Ha többet foglalkoznék vele egy akár 2 jeggyel is jobb lett volna a félévi bizonyítványom. Nem a videókon múlt! :)

Gergő2015. január

Nagyon használható,nagyon tetszik és nagyon sokat segített.

Marcell2015. január

Nagy sikerélménye volt hogy érezte: érti tudja a geometria anyagot . Mi még csak most kezdtük használni a videókat, de biztosan folyamatosan élni fogunk evvel a lehetőséggel.

Nesh2015. január

Tisztel Matek Oázis és csapata.

Tökéletesek a videók és tisztelem önöket,mind a tudásuk és a videók által megismert életfilozófiájuk miatt. (egészséges életmód,akaraterő,szorgalom,aranyos és szép képek...)Ezen kívül nagyon szépen össze van szedve a matematika lényege és aki időt szán rá,az megismerheti a matematika világát és szépségeit. Köszönöm és mégegyszer minden tiszteletem az önöké.

György2015. január

nagyon jó és érthetően van elkészitve.

Akos2015. január

jól használható, sok témakört felölel

András2015. január

Érthetően, logikusan magyaráz csupán idő és türelem kell hozzá

Katalin2015. január

sokkat segit

Mónika2015. január

Jól használható, amit a tanár nem magyaráz el eléggé a suliban, itt pótolni tudom.

Gerda2015. január

Nagyon ötletes, érthető.

Tibi2015. január

Úgy érzem segített több dolgot is megértenem. Érthetően, lépésről lépésre magyarázzák el, és ez így jó.

Dani2015. január

Újból és újból megnézzük a videókat, a teszteket is többször megcsináljuk, visszalépünk előző évfolyami tananyaghoz is, ha szükséges. Ismétlés a tudás anyja és erre itt az ismétlésre van lehetőség, ahányszor csak akarjuk. :-)

Kamilla2015. január

Tökéletes tanító.Érthetően elmagyaráz mindent, de többször meg kell néznem, hogy megértsem.Mióta ezzel a programmal gyakorlok örömmel ülök le matematikát tanulni.

Tamásné2015. január

Jól használható,érthetően elmagyarázza az egyes témaköröket!

Nándor2015. január

sokat segített nagyon tetszik végre nem unalmas a tanulás és minden tananyaghoz használható

4.osztályos diák2015. január

Tökéletesen felépített logikai sorrend alapján magyarázza el az anyagot. Végre nem nekem kell 20x elismételnem a feladatokat, a megoldásokat! Ha nem ért valamit, csak vissza kattintunk egy-két lépést, és megnézzük újra. Azóta sokkal kevesebb a konfliktushelyzet is köztünk tanulás közben. Ez nekem minden pénzt megér! ;) A nagyobb gyerekeimnél ezt csak úgy tudtuk elérni, ha külön tanárhoz jártak, összességében sokkal drágábban, ezzel szemben, a videókat bármikor többször is megnézhetjük, és Beanéni soha nem veszíti el a türelmét. :) Lényegében mondhatom, hogy amennyibe a csomag került, az nálunk a nyugalom ára. Ezért külön köszönet a készítőknek. További sok sikert!

Review 50378
Varhol Levente Olivér2015. január

Nagyon jók a videók és szerintem remekül el vannak magyarázva az anyagok.

Edina2015. január

Nagyon hasznos

Review 50381
Perdi Zsombor2015. január

Tavaly félévkor 3-as voltam matekból, amit az Oázis segítségével kijavítotttam 4-re!

Review 50383
Gali Márk2015. január

nagyon jók a videók, érthetőek a magyarázatok, de sajnos keveset foglalkoztam vele

Balázs2015. január

Ha nem is minden matekleckénél néztem meg, de ha valamit nem értettem, megnéztem, és megcsináltam a videót, és ha nem is egyszerre, de megértettem. Nagyon hasznosak a videók az én véleményem szerint.

Imre2015. január

Igazán hasznos információkat találtam bennük, sokszor olyat is, amiről a tanórán nem volt szó.

Bence2015. január

Nagyon szeretem,mert érhetően magyarázza el a feladatokat,és itthon nyugodtan annyiszor nézem meg ahányszor akarom. Sokat segít ha az órán nem értem meg pontosan a feladatot.

Máté2015. január

A feladatok megoldása végén a megoldások magyarázata nagyon jó

Ada2015. január

Eleinte a törteket nem értettem és a videók segítettek a megtanulásában

Dorina2015. január

Segített ,hogy mèg jobban menjen az összeadás ,kivonás fejben.

Lili és Luca2015. január

Ha új tèmakörhöz èrünk a suliban, átnèzzük az ismètlèst ès az új anyagokat is előre megnèzzük.A feladatokat próbáljuk megoldani ! Ha van időnk, vagy dolgozat előtt, újra átnèzzük ami nem megy!

Zoli2015. január

Segitett ha egy picit valami nem volt érthetö

Zoltán2015. január

Nagyon tetszik, dolgozatokra jól felkészített.

Betti2015. január

Nagyon jól használható.

Alfonz2015. január

Számunkra nagyon érthető. Jó ahogy az alapoktól magyarázzák. Több ismerősnek is ajánlottuk a " matek oázist", akik szintén sok sikerrel alkalmazzák.

Kristóf2015. január

sokat segített

Lili és Rajmi2015. január

nagyon sokat segített

Tündi2014. augusztus

Nem véletlenül használom, elő-előveszem az oldalt, mert valóban nagyon jó ötletnek, és egy nagyon jó ötlet kiváló megvalósításának tartom a Matek Oázist. Ajánlottam több embernek is, mert szerintem nagyon jól magyaráznak a videók, és gyakorlatilag most már alapoktól át lehet ismételni a matekot oly módon, ahogy arra egyik matek könyv sem képes (ismerem ugyanis szinte mindegyiket). Sok évvel az érettségi után nagy szolgálatot tesz nekem a honlap, mivel újból tanulásra adtam a fejem és a (közgazdasági) tanulmányaimhoz elengedhetetlen bizonyos matematikai ismeretek (újra)tanulása.

Egyébként meg annyira megtetszett az oldal, hogy olyan videókat is megnéztem, amelyek igazából nem is szükségesek a vizsgáimhoz!

Dr. Hegedűs Zoltán Gábor2014. augusztus

Amiket meg tudtam nézni a segítségemre voltak. Érthető magyarázatot kaptam.

Zsuzsa2014. július

Jól tudtuk használni a kiváló, könnyen megérthető anyagokat, ezúton is köszönjük a segítséget. Mindenkinek ajánlani fogom.

BE szülő2014. július

Köszönöm a segítséget, nagyon szép, hogy ilyen színes, részletes videókkal megkedvelteti a matematikát sok-sok (talán kevés képességgel rendelkező) diákkal, magam is innen az oldalról jutottam el az érettségiig.Sajnos én is belecsúsztam a hibába, hogy egészen az elején elvesztem a matek világába, de ezek az anyagok felnyitották a szemem, és lehetőséget kaptam arra, hogy újra tanulhassam, bepótoljam és rendszerezzem tudásom.

De most, hogy túl vagyok "mindenen", úgy érzem, el kell válnom a Pitagorasz tételtől és társaitól, szép volt ez az időszak, de a matematika nagy része véget ért az életemben.

Vadnai Heni2014. július

igen jók a videók.

István2014. június

Szuper!

Krisztina2014. június

Azt gondolom, hogy a program használatával megnőtt az önbizalmam a matekot illetően, ennek köszönhetően pedig a feladatokat magabiztosan oldottam meg. Pár feladat esetén a sok készülés ellenére is vétettem hibát, sikerülhetett volna jobban is a vizsga, de úgy vélem, hogy összességében nincs okom szomorkodni, hiszen a gimnáziumi és az online felkészülésnek hála így is jó eredményt étem el.

Cintia2014. június

Sokat segített, a második fele sem volt nehéz de valahogy mégis elrontottam, talán többet kellett volna gyakorolnom.

Ervin2014. június

Én esti gimnáziumba érettségiztem sajnos 5 évet hagytam ki az iskolából, matematikából pedig már általános iskolában is gond volt így sosem voltam belőle jó, így teljes mértékbe elégedett vagyok az érettségi eredményemmel matek szakra meg biztosan nem megyek továbbtanulni, meg semmilyen olyan szakra, ami köze van a matematikához, már szeretnék érettségi után tanulni de inkább idegennyelvet ill. humán szakra szívesen tanulnák. De vissza térve a matematikához, amik oktató videókat néztem azokat az érettségin feltudtam használni. A töri oktató videókat is megnéztem nagyon sokat segített, a töri írásbeli érettségim 64 ponttal négyes lett.

Szilárd2014. június

Én csak az ingyenesen megtekinthető oktató videókat néztem meg, de nagyon hasznosnak bizonyultak. Ajánlom mindenkinek. Nekem sokat segített.

Erika2014. június

Sokszor belenéztem, mikor nem jutott eszembe valami. Sokat segített, átlátható világos.

Viktor2014. június

Szerintem tökéletes minden anyag. Sajnos én nem tudtam megvenni anyagi okok miatt a teljes anyagot csak az ingyenes videókat néztem, de azt tudom, hogy nagyon sokat segitett nekem. Én 41 évesen most érettségizem, 25 én után ültem vissza a padba, hát mondhatom nekem nagyon nehéz volt az irásbeli, örülök a kettesnek, de tudom, hogy a videók nagyon sokat segitettek. Köszönöm, hogy vannak ingyenes videók, hisz enélkül nem hiszem, hogy meg lett volna a kettes. Én nem változtatnák semmit igy jó ahogy van.
Orsósné Balka Szilvia

Review 1074
Balka Szilvia2014. június

Köszönöm a "segitséget". Szerintem remekül és érthetően vannak a feladatok összeáliítva. Még egyszer köszönöm sok sikert kívnok a további munkátokhoz.

Szilvia2014. június

Jók voltak a videók, hasznosak , ettől még sokat kell gyakorolni. Érthetőek voltak ha jól emlékszem.

Zsuzsanna2014. június

Nagyon jól meg lehet érteni a matekot a videók által.

Iza2014. június

Kedves Bea! Az érettségimhez való felkészülésben, az ön videóit használtam, habár későn rendeltem meg a szolgáltatást (kb 20 nappal az érettségi előtt), rengeteget segített! Magamat is megleptem, sose gondoltam volna, hogy ennyi készüléssel, ilyen érettségit tudok írni. Csak azt sajnálom, hogy nem találtam korábban az oldalra. Jelenleg a szóbeli érettségikre készülök (és nem matekból! :) ), de ha ezeken is túl leszek, a nyarat arra szánom, hogy bepótoljam a matematikai hiányosságaim, mielőtt az egyetemre megyek.

Bandika2014. június

Sokat segített, érettségi előtti napon a kollégiumban együtt néztük a szobatársaimmal. :)

Gréti2014. június

A videóknak köszönhetem, hogy végül is sikerült

Zoltán2014. június

Elégedett vagyok, sokat segítettek a videók néhány témakörben. Köszönöm a segítséget.

Noémi2014. június

Nagyon jók a videók, áttekinthetőek, interaktívak és nagyon színvonalasan lett kivitelezve a felkészítő program.

Zsombor2014. június

Igen használtam és nagyon hasznos volt,bár én csak egy nagymama vagyok aki igy segített a lusta unokájának nagy sikerrel.Mindenkinek nagyon tudom ajánlani sőt már meg is tettem.

Ibolya2014. június

Sok tanulság volt a videókba és segített a tanulásba.

Ákos2014. június

Nagyon hasznosnak találtam az oktató videókat. Kár, hogy nem tudtam több időt szánni a gyakorlásra. 1-2 hét plussz gyakorlással még magasabb pontszámot is el tudtam volna érni. De így is elégedett vagyok. :)

Andrea2014. június

Nagyon jók,érthetők :)

Anita2014. június

Nagyon sokat segített, de sajnos a legtöbb tartalom nem elérhető ingyenesen, így úgy gondolom, hogy sokkal kevesebben tudják igénybe venni, pedig nagyszerű lenne, ha mindenkinek tudna segíteni.

Timi2014. június

Nagyon hasznos, jól megszerkesztett videók találhatóak az oldalon...

Patrícia2014. június

A progi pöpec, és baromi sokat segített ha vettem a fáradtságot ahhoz, hogy rákattintsak az e-mailre.... :) úgyhogy köszi!

Kimikochan2014. június

Elég jók és érthetőek voltak :)

Niki2014. május

Segített.

Erika2014. május

használható, és segítséget is nyújtott

Nadin2014. május

Nagyon sokat segítettek a felkészülésben, mert én ismétlő érettségit tettem, és egyedül tanultam itthon. A videók alapján készültem. Nagyon hasznosak, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Norbert2014. május

Nekem nagyon sokat segítettek a videók. Jól érthetőek, egyszerű, emberi nyelven vannak magyarázva, mindemellett elég részletesek. Azt külön kiemelném, hogy hangos videó( ez is sokat segít) és vizuálisan is ad segítséget. Bevonja a diákot, hallgatót a feladat megoldásába, ezáltal ösztönzi a gondolkodásra. Gyakorlásra, érettségi felkészülésre kiválóan használható. Ezúton is köszönöm, hogy működtetitek ezt az oldalt, nagyon sok hasznát vettem az érettségire való felkészülés alatt. Kívánok Nektek további sikereket az oldal működéséhez! :) Üdvözlettel: Kriszta

Review 1044
Rontó Krisztina2014. május

Függvényeket néztem át, abban sokat segített nekem.

Vivien2014. május

nagyon hasznosak!

Sándor2014. május

nagyon jó volt és hasznos seítség

Zsike2014. május

Jó volt! Tulajdonképp csak ezek alapján készültem és megtanultam rendesen használni a függvénytáblázatot meg a számológépet. jó hogy visszatekerhető a videó mert néha elakadtam egy-egy résznél és utána már visszanézve sikerült jobban megérteni. Nekem bejött , jó dolog a videó csomag.

Balázs2014. május

Elég jók a videók. Segített az érettségiben.

Alexandra2014. május

Bár én csak az ingyenes videókat nézegettem évközben segített a dolgozatoknál.

Marika2014. május

A videók nekem sokat segítettek, amelyik témaköröket átnéztem a videók segítségével többnyire emlékeztem is rájuk. Nekem abszolút pozitív véleményem van erről az oldalról.

Andi2014. május

Igazából a videóknak köszönhetem azokat a feladatokat,amiket meg tudtam oldani. Sajnos nekem nagyon nehezen megy a matek,így mindig többször kellett végignéznem egy adott témát,így kevesebb időm jutott a többi tanagyagra. De amiket megtanultam,azokat meg is tudtam oldani.Szóval örök hálám érte, és ígérem minden ismerősömnek ajánlani fogom ezt az oldalt!

Review 1039
Farkas Alexandra2014. május

Sokat segített csak a gond az volt, hogy érettségi előtt 2 nappal találtam meg az oldalt.

Benő2014. május

Teljesen Jók a videók, sokat segítettek. Aki sokszor végignézi biztosan hiba nélkül meg tudja csinálni az érettségit. Talán a valószínűségszámítással kapcsolatban lehetne még egy két példa az anyagban.

Dani2014. május

Nagyon sokat segített. Nagyon tetszett. És érthető.

Anita2014. május

A videókat használtam, csak nem eleget , érthetőek és világosak, ha a munka és család miatt kicsit többet néztem volna őket biztos lett volna a siker.

Laura2014. május

Nagyon bejott és nem bántam meg h előfizettem. A függvényeket nehzen értetem meg ahogy magyarázta a lány.

Andi2014. május

Sajnos kevés időm volt a videókra, de amiket láttam nagyon tetszettek. Szerintem értékes segítséget nyújtanak mindenkinek, akik szánnak rá elég időt.

Ági2014. május

A videók nagyon jók, kiválóan szemléltetik a feladatokat, hasznos magyarázatokkal szolgálnak. Csak azt tudom mondani, hogy így tovább, és kívánom, hogy nagyon sokáig üzemeljen ez a weboldal!

Patrik2014. május

Matek érettségi előtti este még foglalkoztam a videókkal amiket csak aznap néztem át előtte nem,és nagyon örültem mert 2-3 feladat is volt a feladatok között amiket előző este átnéztem,nagyon sokat fejlődtem ,és kb 1 hónappal érettségi előtt rendeltük meg a csomagot .Sokat készültem és bízom benne,hogy sikeres lesz a matek érettségim. :)

Annamária2014. május

Az alapok végignézésében sokat segített, jó összefoglalás volt. Majd megcsináltam a 2004-2013 évi feladatsorokat. Így együtt szerintem jól felkészültem.

Ilona2014. május

Nagyon hasznos volt!

Orsi2014. május

Köszönöm a videókat sok hasznos dolgot köszönhetek nektek:)

Vajda Heni2014. május

Sokat segített, és ha előbb rátaláltam volna az oldalatokra biztos lett volna a teljes siker.

Marianna2014. május

Szerintem nagyon jol osszeallitottad a videokat. Nagyon jol elmagyarazza a tananyagot. Tobbszor volt olyan hogy az oran nem ertettem meg. De itthon a videod segitsegevel sikerult. Sokat segitett a felkeszulesben.!:)

Review 1023
Viki és Zsolti2014. május

Egy témát nem értettem és az ahhoz tartozó videót néztem meg. Abban segített megérteni . :)

Dora2014. május

Szeretem, mikor sok videót ingyen meg tudok nézni. ;)

Balázs2014. május

Nagyon jók a videók, sokat segített nekem érettségire felkészülni!
Ez biztos!
Egyet amit még hiányoltam az az lenne h mondjuk vmit nem értesz és neki állsz felkészülni videóval és nincs elötte egy fél perces felékszítés h mien alapok kellenének egyes feladatokhoz , csak nekiállsz.. jó mondjuk sok témakörnél az alapoknál kezdesz mert fennt vannak alapvideók is meg minden csak aki mondjuk felfizet 1-2 órára és összetettebb feladatokra lennél kiváncsi de igazából az alapokat is jó lenne 2 perben áttismételni.. akkor vissza kell menni egy másik videot nézni ami csak az alapokról szól, szóval csak ez, h a komplettebb feladatoknál h a video elején egy kis picike összefoglalo az alapkról egy 2perc h akkor tudod ez igy volt meg igy ..
Szóval inkább az ami még sztem sokat segíthet az az, h vki mondjuk elvan akadva egy témánál és h elötte inkább még legyen tisztába ezzel és ezzel a témával és hogy csak azután álljon neki annak mer ha igazán meg akarja érteni akkor az szükséges hozzá mert az arra épül fel.
Elég rondán irtam meg fogalmaztam,de ez most nem lényeg ,remélem kivehető vagy azért érthető amit itt " összehadováltam.
De egyébként megjegyzem h ez az eddig legjobb oldal ami össze van állítva és eddig felvan építve ,mert az oldalon is elvannak különítve az anyagok meg könnyen megtalálható minden. És tényleg ajánlani tudom midnenkinek, főleg aki érettségi elött van és nagy hajráá van, hiányosságai vannak mert itt azért elég sok minden felvan rakva ahoz h a vizsgán legalább egy 2-3 ast produkálj! (még azoknak is aki egyébként sík hülye a matekhoz!!)
Bátran ajánlom ,tényleg mert ha sík hülyén ülsz le ide matekozni ha szánsz rá időt egy 2-3 ast össze lehet szedni! Hidd el! :)
Szóval én megköszönöm a Matekoázis csapatának a jó munkájukat! Szuper az oldal!

Alexa2014. május

Nagyon tetszett, sokat segitett. Bár csak 1-2 évvel előbb lett volna lehetőségem gyakorolni. Köszönöm a segitséget!

Zsuzsa2014. május

Teljes mértékben használható. Így neki mertem állni minden feladatnak. Nem ijedtem meg attól, hogy az összetett feladatokban első olvasásra szinte elfelejti az ember a kérdés elejét mire a végére ér. Jól be lehet gyakorolni a videókkal minden témát. Nekem nagyon hasznos volt, remélem a töri is működik. Holnap kiderül.

Veronika2014. május

Nagyon jók!!! :)

Edit2014. május

A függvények témakört néztem át, és erre már nem igazán emlékeztem. Sikerült a videó segítségével felelevenítenem az emlékeimet. A valószínűség számítás témakörre az iskolában véleményem szerint kevés időt fordítottak, ezért a videóból új dolgokat is tudtam meg. Köszönöm a segítséget!

Noémi2014. május

segített a függvényeknél

Polett2014. május

Nagyon használhatóak és nekem tetszettek.

Tündi2014. május

Nagyon tetszett, sokat segített, de az órai készülés is legalább ilyen mértékben hozzájárult az eredményemhez.

Zsombor2014. május

Nagyon és szerintem nagyon hasznos

Mariann2014. május

Sokat segített, köszönöm!:) amiket átnéztem, és benne volt az érettségiben, azokat tudtam.:)

Orsi2014. május

Hasznos nagyon!!!

Andrea2014. május

4 pontot legalább hozott, kár, hogy nem használtam előbb a videókat.

Zoltán2014. május

Egy hét alatt átnéztem a 4 év anyagát és valószínűleg 80 pont felett sikerült. Nagyon hasznos volt, de nem volt fárasztó. Teljes mértékben felkészít, könnyedén az érettségire.

Helga2014. május

Nagyon jó! Szeretem ezeket a videókat, sokat segített! :) Ma még megnézek egy pár töri videót is!

Réka2014. május

nagyon sokat segített
szerintem nagyon jó hogy van segítség és nekem érthetően el volt magyarázva sok mindent megértettem
Az meg külön jó volt hogy tudtam online együtt dolgozni veletek mindenféle szemponból.
Köszönöm

Kriszta2014. május

Nagyon hasznosnak érzem,bár én négy gyermek mellett kevesebbet tudtam használni,mint amire szükségem lett volna. Amit megtanultam tőletek azt tudtam hasznosítani. Köszönöm :)

Review 998
Napsugár2014. május

Volt olyan feladat amit pont a videó segítségével oldottam meg.

Enikő2014. május

Nagyon sokat segítettek, nélkülük kevesebb feladathoz tudtam volna hozzálátni.

Norman2014. május

segített főleg a függvényeknél

Enikő2014. május

Szemléltetőek, rávezetőek, gondolat felkeltőek.
Nekem hasznosak voltak.

János2014. május

Sajnos elég későn találtam rá az oldalra, de ígyis segített tisztázni egy-két dolgot. Továbbá a naponta érkező e-mailekből is megszívleltem sok tanácsot.

Liza2014. május

Sokkal alaposabban is felkészülhettem volna, de például a koordináta-geometriás feladat a jelek szerint hibátlan lett, azt pár napja értettem meg az oktatóvideók segítségével, szóval köszönöm!

Review 985
Pintér Arianna2014. május

Sokat segítettek a videók, de mivel az érettségi előtt két nappal fedeztem fel az oldalt, nem tudtam előfizetni semmire, így csak az ingyenes videókat néztem meg.

Patrícia2014. május

segített, szuper

Zsolt2014. május

Nagyon sokat segített, csak ebből készültem, minden feladathoz hozzátudtam szólni, sőt még több tudást is adott, talán kicsivel többet kellett volna készülnöm mert 90% felettit szerettem volna, ami valószínűleg nem lesz meg.

Ervin2014. május

Nagyon jók, érthetőek, alaposak, átfogóak.

Marcell2014. május

nagyon nagy segítség volt minden videó, sok feladatot nem tudtam volna megcsinálni nélkülük :)

Áron2014. május

Rengeteget segített 42 éves vagyok, totál matek analfabéta , állítom a videók nélkül elvéreztem volna.
Köszönöm, bőven megérte . : )

Gábor2014. május

Jók!

Pali2014. május

Nekem nagyon tetszettek a videók, habár csak későn akadtam rá a honlapra és még kevesebbet tudtam gyakorolni, mert még így az érettségi hajrában volt egy versenyem április végén és el is utaztam. De amit megnéztem az nagyon nagyon tetszett!

Bibi2014. május

Rengeteget segített, régen nulla tanulással 26%-os érettségit hoztam össze. Most nem tudtam annyit használni a videókat mint kellet volna, de rengeteget tanultam. Nagyon jól használhatóak a videók.

Péter2014. május

A videók fantasztikusak! 5 éve nem volt közöm középiskolai matematikához, gimnáziumban pedig 4-es körül voltam matekból. A videóknak hála sokkal jobb eredményt fogok elérni, mint nélkülük, a legjobb formámat hozva elérhettem volna. Köszönöm! Mindenkinek csak ajánlani tudom a videókat!

Zsófi2014. május

Sziasztok! Középiskolai tanárként és édesanyaként fontos számomra az, hogy minőségi oktatásban részesüljenek a diákok! A lányom idén érettségizik, és végre sikerült Rátok lelnem, ahol tudom, hogy a legjobb színvonalú felkészítésben lesz része!:)

Marianna2016. november

Annyira profi, hogy nem tudtam meggyőzni magam az ellenkezőjéről. Aki nem hiszi......

Péter János2013.

Kezdem elhinni, hogy a matematika nem is olyan rossz! :)

Gál Tamara2013.

Sikerült a matek érettségim! Köszönöm Oázis!
Ui: A töri is nagyon hasznos,sokat segített!

L-né P. Éva2013.

2007-ben érettségiztem, 6 év kihagyás után nem hittem, hogy újra tudom tanulni 4 év tananyagát, ráadásul munka mellett! KÖSZÖNÖM MATEK OÁZIS!!

Máté Enikő2013.

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története.

Tovább a cikkhez

Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel: Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május

A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július

Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember