Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Regisztráció Belépés
Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink Gyakran Ismétlődő Kérdések Kérdezz-Felelek
Belépés Regisztráció
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!
Felhasználói vélemények
Köszönjük a visszajelzéseket!

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után
Te is megírod a Véleményedet
az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Nagyon örülünk, ha bejelentkezés után Te is megírod a Véleményedet az oktató anyagokról.
Vagy küldd el email címünkre: bbbea@matekoazis.hu

Eddigi felhasználói hozzászólásaink:
431 db

Eddigi felhasználói hozzászólásaink: 431 db

Kiemelt Vélemények

Gábor sikertörténete

Gyenge matekosként kezdte, és végül szuper eredménnyel emelt szintű érettségit tett... Ha ez az akarat kitartással párosul, akkor akár lehetetlennek látszó eredményt is el lehet érni. Kiváló példa erre Petrovics Gábor vecsési tanítványunk története. ... Tovább a cikkhez


Csongor a 8. központi felvételire készült. Mindenképp szeretett volna gimnáziumba kerülni. Mivel 7. osztályban nem volt sikeres matematikából (év végén 2-es volt), különösen boldoggá tette őt is és családját is, hogy a videók segítségével önállóan fel tudott készülni két hét alatt a központi felvételire.

Olyannyira sikerült a felkészülés, hogy osztályában tanárai megdöbbenésére is a legjobb matek felvételit írta. Iskolájában pedig a 2. legjobb lett.

Azóta már előfizettünk gimnazista lányunk részére a 9., 10.-es matematika oktatásra és előre tanul Csongor öccse a 6. osztályos videók segítségével.
Nagyon köszönjük a segítséget!

Üdvözlettel:

Lelkes Andrea (Csongor édesanyja) 2013. május


A Matekmindenkinek.hu-val először, mint az Év Honlapja pályázat zsűritagja kerültem kapcsolatba. Már az akkori változatban is megfogott, hogy a matekot megérteni kívánó gyerekek szemszögéből indul ki a site és hogy milyen szakmai alapossággal és megvalósítási igényességgel teszi mindezt. Ekkor még nem sejtettem, hogy saját gyerekeim kapcsán felhasználóvá válik a családom, ti. nálunk is megjelent a "Matek Mumus" a gimnáziumi felvételire való felkészülés során. Azóta már a második gyerekkel koptatjuk a képzeletbeli matek iskolapadot, így ma már mind a webbel foglalkozó informatikai vezetőként, mind pedig szülőként merem ajánlani bárki számára az oldalt, akinek iskolás gyereke van.

Ószinte nagyrabecsüléssel

Kollár László
MICROSOFT Magyarország - fejlesztési igazgató 2012. július


Őszinte elismeréssel adózom honlapotoknak. Úgy vélem, mind matematikai tartalmát, mind módszertani megalapozottságát tekintve kitűnő munkáról van szó, amely nagy segítséget jelent a matematika tanulása során nehézségekkel küszködő diákoknak. A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi középiskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

Gyimesi Róbert - a budapesti Árpád Gimnázium matematikatanára, jelenlegi igazgatója 2009. szeptember

Hegedűsné Szalai Ágnes

2017. november

Önöknek/Nektek köszönhetem, hogy felnőtt fejjel egy nagyon jó matematika érettségit sikerült tennem még 2009-ben. Valóban úgy gondolom, a "MatekMindenkinek" nélkül nem ment volna. Köszönöm (facebook)

Orbán Mária

2017. október

3-asra érettségiztem matekból a segítségével! És csak az utolsó évben használtam! Nagyon jó!!! (facebook)

Gulyás Dávid

2017. október

Én érettségi előtt 3 héttel találtam az oldalra és egy jegyet javított az érettségimen. Pont egy olyan anyagot értettem meg így, ami benne volt az érettségiben és sok pontot ért. Csak ajánlani tudom! (facebook)

Máté Renáta - 12

2017. augusztus

Nagyon köszönöm a segítségeteket,amit a múlt tanévben kaptam: 38 évesen 20 év kihagyás után, 3 gyermek mellett, közepes eredménnyel matek érettségiztem le 7 hónap felkészüléssel! Ez hatalmas sikerélmény a számomra! Ez idő alatt 1-2 matekórám volt az iskolában, így 99%-ban a Ti anyagotokkal készültem fel a vizsgára. Nagyon hatékony volt, nagyon hálás vagyok a munkátokért!!!!

Z. Balázs

2017. augusztus

Csodálatos az oldal, bárcsak minden olyan magyar diák ismerné és használhatná, aki rászorul.

Nóra

2017. július

Nagyon tudlak benneteket ajánlani.
A fiam "lusta", keveset használta az oldalatokat és még így is 3-as, majdnem 4-es lett az érettségije.
Közben kiderült, hogy 4. év végén nem 3-as lett (amire számítottunk), hanem 4-esre zárták le matekból. Kellemes csalódás volt.
Szerintem nagyon jók a videóitok.

Olivér, újraérettségiző

2017 június

Kiválóak a videók, el sem tudtam képzelni, hogy ennyit fognak segíteni. 2011-ben érettségiztem, akkor nem készültem, és 57% lett. Most a videókkal és korábbi tanárom segítségével 86% lett. Megfogadtam a tanácsokat az oldalon, és azokat a témaköröket néztem át, amiket ajánlottak. Ha nem számolok el egy egy feladatban még jobb is lehetett volna sokkal :) Köszönöm!

Kovács Barbara

2017 június

Véleményem szerint a feladatok kellőképpen emelkednek nehézségileg, és a magyarázat is szuper! 7 napos előfizetésem volt, amit a legmaximálisabban használtam ki. Nem történt csoda, és nem lett 5ös a matekom, viszont a többi év végi ketteseimhez képest (2,3 2,4-es átlag) az 57% egész méltányos lett :) Őszintén, amikor megírtam az érettségit és megnéztem a megoldásokat nagyon elkeseredtem. Sokkal gyengébbnek éreztem. Amikor megláttam hogy 57% lett, nem arra gondoltam, hogy csak 3 pont kellett volna a 4-eshez, hanem hogy ilyen erős 3-ast életemben nem hittem volna, hogy írok. Köszönöm a matek oázis csapatának!

Irma, felnőtt diák

2017 június

Nagyon hasznos volt, 37 év után ültem újra iskola padban, és veletek és tanárom tudásával értem el, hogy megvan a matek érettségim! köszönöm

Márk, érettségiző

2017 június

Szerintem egy nagyon jó oldal, és ha valaki elő tud rá fizetni, és van is rá ideje a videókat megnézni, akkor sokat segíthet. (...) A videók jól elmagyarázzák az adott témát, anyagot és jól is érthető. Köszönöm, hogy használhattam.

Halász Petra, érettségiző

2017 június

Nagyon tetszik, hiszen a lényeget érhetően, áttekinthetően elmagyarázza, összefoglalja. Az érettségi vizsgámon nagy segítséget nyújtott, és szerintem másoknak is ki kellene ezt a módszert próbálniuk.

Tolnai Réka

2017 június

Nagyon sokat segített, mert voltak olyan részek amit nem nagyon értettem, de ennek segítségével már tisztább, mint volt. Szerintem teljes mértékben használható, nagyon jók a magyarázatok a feladatokhoz. Köszönöm a segítséget!

Szabolcs

2017 június

Nagyon hasznosak és érthetőek a videók. Csak így tovább!

Egy Büszke Anyuka.

2017 június

Kedves Matek Oázis!
Nagyon köszönöm a segítségüket. E nélkül a program nélkül biztosan nem lett volna ilyen eredményes gyermekem érettségi eredménye. Munkatársaik, amikor csak szükségünk volt rá, készségesen segítettek, ráadásul azonnal. Nagyon köszönök mindent még egyszer, és további sikereket a munkájukhoz.

Kövérné Erika

2017 június

Nagyon jók a videók! Nem változtatnék semmin, sokat segített a felkészülésben.

Dombainé Gizella Nagymama.

2017 június

Nagyon jól használható. Nagyon elégedett vagyok vele. Sajnos a szabályok nem rögzültek az unokámban eléggé.

Egy Aggódó Anyuka.

2017 június

Nagyon sokat segített, de megküzdöttem a gyerekkel, hogy több időt foglalkozzon az előfizetett feladatokkal. Sokat segített neki, többször mondta, hogy "AHA"! Sok dolgot itt értett meg. Ha még többet foglalkozott volna vele, akkor jobban is sikerülhetett volna.

L. Péter

2017 június

Nagyon meg vagyok elégedve a videókkal.
Ennek köszönhetően sikeres matematika vizsgát tettem.
Matematikán kívül egy közepes és három kitűnő osztályzattal végeztem.
Még egyszer köszönöm segítségüket, ami nélkül talán nem lett volna meg az a bizonyos 27 pontom.

A. Alexander

2017 június

Nagyon tetszik, és szívesen használnám továbbra is a továbbtanulásomhoz.

Fánczi László

2017 június

Nagyon sokat segített. Alaposan felkészített. 2 éve érettségiztem 35 pont lett tanári felkészítéssel. Mivel főiskolához kellett a pont, ezért meg kellett ismételjem most 77 pont lett úgy, hogy csak ezt a programot használtam. Lehetett volna 90 fölött, de elrontottam nagyon alap dolgokat. De hát ez van. A főiskolához elég lesz ez is remélhetőleg.

Jana, öregdiák

2017 június

Szuper az oldal, nagyon sokat segített. Én 50 évesen mentem el érettségizni. Nem sok jót jósoltam magamnak ahhoz, hogy sikerülni fog a matematika vizsgám. De hála a matekoázisnak sikerült. Mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani. További sok-sok sikert kívánok a munkátokhoz.

Tanuló

2017 június

Nem fizettem elő, csak az ingyenes videót láttam, de az tetszett.

Szofi

2017 június

Rengeteg segített az oldal. Mindig is hülye voltam a matekhoz, és ezt a próbaérettségim eredménye is megmutatta... 24 pontos lett. Szóval akkor eldöntöttem, hogy tennem kell valamit. Az oldalon csupán az ingyenes videókat néztem meg, de az is nagyon sokat lendített rajtam. Így az éles érettségim 54 pontos lett. Sokkal rosszabbra számítottam...
Köszönöm az oldalnak :)

Kata Mama

2017 június

Nagyon érthető, de sajnos minden pedagógus a saját tantárgyától és a saját módszere szerint várja el a maximumot. Van még három unokám, akik előtte állnak - remélem nekik sokkal több idejük lesz, hogy használják ezt a remek tananyagot.

Baranyi Ákos

2017 június

Jónak tartom, másnak is ajánlottam.

Láczó Györgyi

2017 június

Nekem sokat segítettek a videók, ajánlom másoknak is. Nagyon tetszik, hogy interaktív.