Tananyagok Vásárlás Vélemények Írásaink
Belépés
Tananyagok
Vásárlás
Vélemények
Írásaink
Gyakran Ismétlődő Kérdések
Kérdezz-Felelek
Belépés
Regisztráció
.
Add meg a neved
IsmeretlenCCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
ID Profil

Rendeléseim
Jogosultságaim
Dicsőségfal

Kilépés
Kilépés
Érettségi Statisztika 2013

Megkérdeztük érettségiző diákjainkat

Egy felméréssel megkérdeztük idén érettségiző felhasználóinkat, hogy milyen eredményt értek el a matek érettségin, és mennyire elégedettek, illetve adhattak írásos véleményt is. A válaszadók egy része előfizetője volt az Érettségi Felkészítő Videó Csomagnak, de sokan válaszoltak olyanok is, akik csupán az ingyenes anyagokat használták.
Az adatok statisztikai elemzéséből megtudtuk, hogyan alakult az előfizetők eredménye az ingyenesekhez képest. Kiderült hány pontot ér a szorgalom, és örömmel nyugtáztuk, hogy felhasználóink szinte kivétel nélkül elégedettek a tréninggel, amit megerősített a sok-sok elégedett visszajelzés is.

Az alábbiakban nézzünk meg néhány diagramot! És mivel ezek értelmezése úgyis érettségi feladat, ezért az alábbi statisztika a matek felkészülésed szempontjából sem haszontalan!! :)

2013 Érettségi Jegy Eloszlás

Hogy sikerült az idei májusi érettségi?

Az oszlopdiagram az érettségi jegyek százalékos eloszlását mutatja: a zöld oszlop az ingyenes anyagokat használók eredményeit, a bordó az Érettségi Felkészítő Videó Csomagot használó előfizetők eredményeit.

Eltérés látszik a két eloszlás között.

Az ingyenesek jegyei a kettes érettségi jegynél "tetőznek", az előfizetőké a hármasnál, azaz jellemzőbbek a jobb jegyek az előfizetők között.

Tudtuk eddig is, hogy az idei érettségi nehéz volt, és sejthető, hogy jövőre sem lesz könnyebb. Így tehát még inkább örülünk az előfizetőink eredményeinek.

Nagyon megvagyok elégedve az itteni felkészítő anyagokkal! Nagyon sokat segített. Nélküle nem sikerült volna!

Makula Dezső Richárd

Közel 40 évesen ilyen eredménnyel vizsgázni (88% =5) azt hiszem önmagáért beszél!

Köszönöm! Zsuzsa

Óriási segítség volt az anyagok használata, mindenki figyelmébe ajánlom. Én a gimnáziumban általában 4-es voltam, az érettségire azonban sikerült feljavítanom ezt egy biztos 5-re. Sosem gondoltam volna. Köszönök mindent!

2013 Érettségi Szorgalom

Hány pontot ér a szorgalom?

A válaszadók 1-től 5-ig osztályozták saját szorgalmukat. A diagramon az elért érettségi pontszám látható a szorgalom függvényében. Továbbra is a zöld oszlop az ingyenes anyagokat használók eredményeit, a bordó az előfizetők eredményeit mutatja.

A zöld oszlopok magassága nem sok változást mutat. Vagyis a szorgalom nem hozta magával automatikusan a jobb eredményt. Azok között, akik nem használták az érettségi felkészítő videó csomagot, a legtöbben szorgalommal is csak 45 pont körüli átlagos pontszámot tudtak elérni.

A kevésbé szorgalmas diákoknál, azaz a balra eső oszlopoknál a zöld és piros oszlopok alig különböznek egymástól. Magyarán mit sem ér a tréning, ha valaki nem használja... ugye ez nem is olyan meglepő statisztikai következtetés?!

Ugyanakkor több mint 1 jeggyel jobbat, és kb. 20 ponttal többet sikerült elérniük a matek érettségin azoknak, akik intenzíven készültek az ÉRETTSÉGI Felkészítő Videó Csomaggal. Ez olvasható le a jobb oldali kiugró piros oszlopról.

Tehát a szorgalom nem elegendő, ha nem párosul szakszerű felkészítéssel. Azonban máris +1 jegyet és legalább 20 pontot jelent, ha az Érettségi Felkészítő Videó Csomagjainkat használja az érettségire készülő diák.

Tisztában vagyunk azzal, hogy nem könnyű kitartóan, szorgalmasan tanulni. Ezért vezettük be a VIP aktivitás naplót, ami a prémium csomag részeként érhető el.

2013 Érettségi Elégedettség

Szinte mindenki elégedett az Érettségi Felkészítő Videó Csomaggal

A baloldali tortadiagram mutatja, hogy a megkérdezettek 95%-a elégedett, vagy közepesen elégedett a tréninggel, és csupán 5% mondta azt, hogy nem elégedett a tréninggel (ők a még több és még összetettebb feladatokat hiányolták).

Így szeretnénk az elégedett felhasználók számát még tovább növelni azzal, hogy tovább bővítjük a gyakorló videók és tesztek számát a haladó és a prémium csomagban, valamint a prémium csomagban elérhetővé tettük a teljes(!) középiskolás matekot.

Nagyon nehezen értem meg a matematikát, annak ellenére, hogy különórára is jártam. A matekmindenkinek.hu oldalán azért könnyű tanulni, mert lehetőséget ad önálló gondolkodásra, de a teljes megoldást is megmutatja, ellentétben a munkafüzetek megoldókulcsával.

Emma

Nagyon hasznos, mert minden részletesen elmondanak. Meg tudom állítani és leírni az adott példákat. Nagyon hasznos azért is, mert részletesen el van magyarázva minden. A sok példa nagyon sokat segít.
Illetve még egy ami nagyon tetszik, hogy be lehet írni az eredményeket a kis négyzetbe ami fejleszt is, illetve, hogy utána el is van magyarázva és leírva részletesen az adott feladat.
Nagyon hálás vagyok az oldal szerkesztőinek, hogy egy ilyen nagyszerű oldalt tudtak létrehozni és segítséget nyújtani.

Baranya Szabolcs